To je to što me zanima!

Bisping poludio na Belforta: Da gori, ne bih se popišao na njega

Činjenica da netko uzima steroide tijekom čitave karijere, onda dobiva batine, onda proziva CM Punka… Nisam nimalo iznenađen. Ovo jednostavno govori kakav je lik Vitor Belfort, kaže Bisping
Vidi originalni članak

Vitor Belfort spada u domenu legenda slobodne borbe. Brazilac je u MMA-u skoro 20 godina, pobijedio je niz sjajnih boraca, a među ostalima i Michaela Bispinga. I to ne da ga je pobijedio, nego ga je fino nokautirao 2013. godine čime je zaradio titulu nokauta večeri.

Očito je još uvijek trn u oku trenutnog prvaka srednje kategorije pošto Bisping nije imao lijepih riječi za njega. Podsjetimo, Belfort je na nedavnom Fight Nightu u Brazilu izgubio od Kevina Gasteluma, a kasnije je najavio odlazak u mirovinu. Za oproštajni meč zaželio je smiješnog CM Punka, bivšu WWE zvijezdu, koja je za jedan poraz u profi MMA karijeri dobila pola milijuna dolara.

- Ovo je znak kolika je pi*kica Vitor Belfort. Ovo je znak pi*kice, koja uzima je*ene steroide tijekom cijele karijere. Ako uzimaš steroide, onda si je*ena pi*kica, koja je mentalno toliko slaba da se ne može boriti s drugima u ravnopravnim uvjetima jer će jednostavno dobiti batina - bijesan je bio Bisping, ali tu se nije zaustavio.

- Uvijek tražiš prečice i tražiš načina za varanje. Govoriš si kako će ti steroidi napuniti mišiće i poboljšati oporavak. Oni ti daju fizičku i psihičku prednost. Ali ako ti treba takva prednost onda si kukavica i je*ena pi*kica. Onda si i prevara. Činjenica da netko uzima steroide tijekom čitave karijere, onda dobiva batine, onda proziva CM Punka… Nisam nimalo iznenađen. Ovo jednostavno govori kakav je lik Vitor Belfort. Da gori, ne bih se popišao na njega - završio je Englez.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • snjeguzica 22.03.2017.

    jedna stvar koja mi je draga kod Bispinga je to da se nije promjenia nesto puno ...ima fantasticnu povijest u UFC-u drzi rekord za najvise pobjeda u UFC-u i popia je puno batina prije nego sta je dosa do titule...jedino sto mi je mrsko je to sto Dan Henderson ga nije uspia nokautirat zadnji put

  • Lepijaki 22.03.2017.

    Svi su na steroidima u profesionalnom sportu naravno svi na vrhu pocevsi od mcgregor ronalda modrica... to nije testoateron al je hormon rasta sta je isto steroid pogledajte realove igre before and after kad dodu u real svi buknu

  • Don Kihot 22.03.2017.

    Nije Belfort jedini koji je uzimao steroide , ima ih još a najviše Overeem koji je od njih izgledao ko Hulk a sad kad je dvaput kažnjen zbog toga je prestao i izgubio sigurno 15-tak kila mišićne mase . Belfort je iako nema visinu bio čak teškaš pa poluteškaš a sad pred kraj karijere je bio srednja koja je njegova prirodna kategorija .

Komentiraj...
Vidi sve komentare