To je to što me zanima!

'Bit će mrtva trka. Trebat ćemo uzeti više nego što sam mislio'

Jedini je minus žuti Kovačiću kojeg neće biti protiv Slovačke. Pašalić upada? Vidjet ćemo. I dalje ovisimo sami o sebi i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo Slovačku, kaže izbornik
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić napokon lakše diše. Nakon remija s Rusijom u Moskvi prvog dana rujna, hrvatska nogometna reprezentacija nanizala je tri pobjede. Slovačka, Slovenija pa - Cipar (3-0). Tri pobjede za prvo mjesto u skupini i nastavak puta u Katar.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čestitam dečkima, bili smo strpljivi, koncentrirani i odgovorni. Puno smo šansi promašili, možda se uvuče nervoza, ali nije bila toliko prisutna. Tri boda, a jedini minus je žuti Kovačiću i nema ga protiv Slovačke. Pašalić upada? Vidjet ćemo situaciju u kakvom su stanju igrači. Vjerujem da će biti kakvi su bili danas - rekao je izbornik za Novu TV.

Hrvatska je i u četvrtoj utakmici nakon ljetne stanke zadržala praznu mrežu. Od utakmice sa Španjolskom na Euru 367 minuta nismo primili gol.

- Super, to nas veseli. To je sigurno dobro iako su igrala četvorica koja nikad nisu igrali skupa, a bili su najmlađi u zadnjih 10-15 godina - rekao je Dalić.

Slijedi Slovačka u Osijeku u utorak. Rusija nam je za petama. Odnosno, i dalje smo u potpunom egalu, s nešto boljom gol-razlikom.

- I dalje ovisimo sami o sebi. Imamo doma Slovačku, Rusi idu u Sloveniju. Pokušat ćemo napraviti sve da dobijemo. Bit će mrtva trka, možda će trebati više bodova nego što sam mislio (21 bod, op.a.), ali trebamo biti borbeni i nastaviti ovako - zaključio je izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • GZIRAuntd 09.10.2021.

    Daliću odlazi iz svetinje i prihvati se ajduga to je tvoj level

  • Alen1992 09.10.2021.

    Nemoj misliti, vidis sta se događa kad mislis.

  • FC Sheffield Thursday 09.10.2021.

    kakav matematicar,takav trener

Komentiraj...
Vidi sve komentare