To je to što me zanima!

Idemo po Eiffelov toranj: Turci su nas prestigli, upisujte #CRO

Sve što morate napraviti je tijekom današnjeg dana na Twitteru, Instagramu i Facebooku upisivati hashtag #CRO i francuski ponos zasvijetlit će u našim bojama
Vidi originalni članak

Hrvatski navijači na društvenim mrežama od ponoći se bore da francuski ponos večeras zasvijetli u hrvatskim bojama. I dok je većinu dana Hrvatska bila ispred Turske, Turci su nas uspjeli prestići i sada vode. Očito im to jako znači pošto će u slučaju pobjede po treći put na Euru Eiffelov toranj zasvijetliti u turskim bojama. Zato svi jako i upisujte #CRO na društvenim mrežama!

>>>Rezultate pratite OVDJE >>>

Konkurencija je žestoka. Osim Turaka, Španjolaca i Čeha iz naše skupine, tu će biti i društvo iz skupine C, Ukrajinci, Poljaci, Sjeverni Irci i Nijemci. Turci, uz Ukrajince i Ruse najlošija reprezentacija Eura, već su dvaput "presvukli" Eiffel u svoje boje.

Upisujte hashtag #CRO

Jedan od sponzora Europskog nogometnog prvenstva, francuska telekomunikacijska kompanija Orange, svakoga dana presvlači Eiffelov toranj u boje reprezentacije čije se ime toga dana najviše spominjalo na društvenim mrežama.

Sve što morate napraviti je tijekom današnjeg dana na Twitteru, Instagramu i Facebooku upisivati hashtag #CRO. Uz hashtag možete i komentirati, a najoriginalniji komentar također će se prikazati na tornju. 

Uz taj hashtag (#CRO) ne morate napisati ništa, iako su neki tvrdili da se mora spomenuti i sponzora Orange (#OrangeSponsorsYou), ali to nije točno.

Orange mjeri aktivnost na društvenim mrežama do 21.30 sati, a nakon toga slijedi proglašenje pobjednika.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rezultate možete pratiti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Marko Pejić 22.06.2016.

    ako niste znali , i kina je navijala za nas

  • Doktor za sve 21.06.2016.

    SVI OVO KOPIRAJTE U KOMENTAR, OVO JE +27 glasova za hrvatsku u jednom komentaru! #CRO #CROatia #CRO1 #CRO2 #CRO3 #CRO4 #CRO5 #CRO6 #CRO7 #CRO8 #CRO9 #CRO10 #CRO11 #CRO12 #CRO13 #CRO14 #CRO15 #CRO16 #CRO17 #CRO18 #CRO19 #CRO20 #CRO21 #CRO22 #CRO23 #CZE #POL #UKR #NIR #OrangeSponsorsYou

  • MatteoŠošić 21.06.2016.

    #CRO

Komentiraj...
Vidi sve komentare