To je to što me zanima!

Bitka za Europu do posljednjeg kola! Osijek razbio Lokomotivu

Osijek se ovom pobjedom vratio na treće mjesto i bodovno se izjednačio s Hajdukom (56). Gorica je ostala na 53, dok je Lokomotiva ovim porazom vjerojatno ispala iz utrke za Europu
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka s uvjerljivih 4-0 pobijedili su Lokomotivu na gostovanju u Kranjčevićevoj. Bio je to pravi potop domaćina, koji je praktički od početka do kraja utakmice bio podređen gostu.

DEBAKL LOKOMOTIVE Tomić ponudio ostavku: Ovo je bila sramota, dotakli smo dno

Osijek je već u 22. minuti stigao do vodstva preko Pilja, idući gol pao je tek u 79. minuti kada je pogodio Zaper, a zatim uslijedio potpuni raspad Lokomotive.

Imala je Tomićeva momčad svojih prilika, no ukupno gledano Osijek je sasvim zasluženo imao prednost od 2-0 u 79. minuti. Mirko Marić zatim je pogodio za 3-0 (85') i nije slavio pogodak protiv svojeg bivšeg kluba, a za konačnih 4-0 zabio je Pušić samo dvije minute kasnije.

Osijek se ovom pobjedom vratio na treće mjesto i bodovno se izjednačio s Hajdukom (56). Gorica je ostala na 53, dok je Lokomotiva ovim porazom vjerojatno ispala iz utrke za Europu.

Kako god, utrka za Europsku ligu se nastavlja i bit će gusta do samoga kraja.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Jurica_Francetić 11.05.2019.

    Stanje iz društva preslikava se u sport, sramotna puštanja već su dio tradicije. Nije dovoljno da kućnog prijatelja zločinca Jakova Blaževića osude i puste ga da pobjegne u Međugorje. Životi prolaze, Hrvati bježe iz zemlje ...... baš me briga ako vam ovo odgovara valjajte se u kalu.

  • 11.05.2019.

    Kmeee, kmeee, opet pokralo nakralo ajduka...

  • nostradamus 11.05.2019.

    Lokomotiva je najvece razocarenje proljetnog dijela prvenstva. Nikakav Ivanusec ne treba dolaziti u Dinamo, jer ako ne moze pokrenuti ekipu Lokomotive da barem nekoga pobjede, ne znam kakve koristi od njega. A Lokomotiva uopce nema lose igrace. Cestitke Osijeku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare