To je to što me zanima!

Bitka za pojas u zoru: Bisping želi osvetu protiv Hendersona

Oči ljubitelja borilačkog sporta noćas će biti uperene u Manchester, gdje se oko 4 sata ujutro po lokalnom vremenu (!) Dan Henderson i Michael Bisping bore za UFC-ov pojas prvaka srednje kategorije
Vidi originalni članak

Srednja kategorija UFC-a noćas će možda dobiti novog prvaka. Na borilačkom spektaklu UFC 204 u Manchester Areni Amerikanac Dan Henderson (46) izaziva domaćeg borca Michaela Bispinga (37), kojega je nokautirao 2009. na UFC-u 100.

- Moram pobijediti u ovoj borbi. Naravno da sam prvak i da želim zadržati pojas, ali izgubiti od Nendersona gore je nego izgubiti od bilo koga drugoga. Ne želim izgubiti od njega dvaput. Je li to osobno? Baš i ne, ali želi me nokautirati. Trebate li veću motivaciju? Možda i je na osobnoj razini - rekao je Bisping uoči meča.

Iako preliminarne borbe počinju u 11 sati po lokalnom vremenu (ponoć po srednjoeuropskom), a one glavne tek u 3 sata ujutro kako bi se prilagodile sjevernoameričkom gledateljstvu, više od 20.000 dostupnih ulaznica planulo je u svega - šest minuta!

- Mislim da ću pobijediti. Nadam se da mogu plasirati veliku "H-bombu". Nastojat ću dobiti svaku rundu i kazniti ga, tako da suci presude u moju korist dođe li do takvog raspleta. Naravno da bi najbolji ishod bio sličan onome iz naše prve borbe - poručio je Henderson.

Bit će to sudar dviju legendi; prvak Bisping drži rekord za najviše pobjeda u oktagonu (19) s Georgeom St-Pierreom, a Henderson ima 25 pobjeda pod okriljem velikih MMA-organizacija (UFC, Pride, Strikeforce), što je drugi najbolji rezultat svih vremena.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 09.10.2016.

    Henderson se bar ne mora bojati da ce mu netko zube izbiti

  • 09.10.2016.

    Sa 46 godina se bori a vi stalno protiv naseg mirkeca da je star bla bla.....

  • 09.10.2016.

    jedan posteni udarac od strane henda i u ponedjeljak ce biti dan zalosti u engleskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare