To je to što me zanima!

Bivšeg grčkog reprezentativca pronašli mrtvog zavezanih ruku

Tsouminas je ove sezone igrao za grčkog trećeligaša Makedonikos, a nestao je prije nekoliko dana. Njegova obitelj obavijestila je policiju koja je odmah pokrenula potragu za njim
Vidi originalni članak

Grčka policija danima je tragala za grčkim nogometašem Nikolaosom Tsoumanisem (31). Pronašli su njegov automobil u blizini Soluna, a u njemu je ležalo beživotno tijelo nesretnog nogometaša. 

Tamošnji mediji pišu kako ga je policija pronašla u blizini luke, ruke su mu bile zavezane plastičnim vezicama, a uzrok smrti je gušenje.

U tijeku je policijska istraga koja bi trebala dati odgovore na mnoga pitanja s kojima se bore istražitelji.

Tsoumanis je ove sezone igrao za grčkog trećeligaša Makedonikos, a nestao je prije nekoliko dana. Njegova obitelj obavijestila je policiju koja je odmah pokrenula potragu za njim, no nažalost sve je završilo tragičnim ishodom. 

Kao mladić jako je puno obećavao, a bio je i član grčke U-21 nogometne reprezentacije. Skupio je dva nastupa, no karijera nije išla putem kojim su svi očekivali. Igrao je za Skodu Xanthi, Kerkyru, Aris, Panthrakikos, Veriu i Apollon Pontu. Igrao je na poziciji lijevog beka, a u prvoj grčkoj ligi odigrao je ukupno 69 utakmica uz tri gola i dvije asistencije.  

Idi na 24sata