To je to što me zanima!

Bivšeg pobjednika Svjetskoga kupa strpali u zatvor u Austriji

Osvajača velikoga Kristalnoga globusa 1992. Paula Accolu austrijski policajci su zabunom uhitili Švicarca misleći da je ukrao par skija
Vidi originalni članak

Paul Accola, osvajač velikoga Kristalnoga globusa 1992., došao je u austrijski Ischgl skijati u humanitarne svrhe. Šetao je gradom sa skijama na ramenu i bez pancerica, što se pokazalo greškom jer je netko na skijalištu prijavio nestanak skupog para skija. 

Nekoliko lokalnih policajaca ga je primijetilo, “zbrojilo dva i dva” te privelo skijašku legendu, koja nije imala osobnu kod sebe. U policijskoj stanici jedan ga je policajac prepoznao, nakon čega su njegovi kolege shvatili da su pogriješili te su pustili 43-godišnjeg Švicarca, osvajača olimpijske bronce u kombinaciji iz Calgaryja 1988.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • stromer 07.02.2011.

    on sigurno nije lopov. zivim u blizini njega i poznajem ga. covjek se nakon svoje skijaske karijere nije razmetao sa novcima nego otvorio firmu ima par bagera i sam kopa sa njima. kad bi ga vidjeli nebiste sigurno pomislili da je to Paula Accola.

  • asharon 06.02.2011.

    ne vjerujem da bi on ukrao nekakve skije jer ima toliko novaca sto je zaradio od sponzora a i od pobjeda da si moze kupit tisuce skija!

  • torcidassssssss 05.02.2011.

    nepismeni novinar, ni ovaj podnaslov neznaš ispravno napisati

Komentiraj...
Vidi sve komentare