To je to što me zanima!

Bivšeg predsjednika Barcelone istražuje FBI radi pranja novca

Zbog moguće upletenosti u kriminalne radnje poput pranja novca te prevara putem interneta FBI navodno istražuje bivšeg predsjednika Barcelone, Sandra Rosella. Ipak, on je to ošto demantirao...
Vidi originalni članak

Američki FBI istražuje bivšeg predsjednika Barcelone Sandra Rosella zbog moguće upletenosti u kriminalne radnje poput pranja novca te prevara putem interneta, piše Cadena Ser.

U slučaju 'Fifa Gate' uhićena su i dvojica dužnosnika Fife Julio Rocha i Rafael Esquivel. Problem im stvaraju navodno sumnjivo sklopljeni ugovori između Nikea i brazilskog nogometnog saveza iz 1996., a iz ureda Sandra Rosella ekspresno je stigao demantij svih natpisa o eventualnoj istrazi.

Rosell je bio 39. predsjednik Barcelone u razdoblju od 1. srpnja 2010. do 23. siječnja 2014. Ovaj španjolski biznismen zaslužan je za dovođenje Ronaldinha u redove aktualnog španjolskog prvaka 2003. U tom periodu bio je glavni savjetnik predsjednika Joana Laporte.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 03.02.2017.

    Ošto

  • Frenkyy 03.02.2017.

    A bit će da Don Flore kontrolira i FBI! Hahahaha Ispast će da "crnu aktovku" sa kodovima za lansiranje ne nosi Trump nego Perez ;-))

  • Frenkyy 03.02.2017.

    Ma ko? Netko iz Barce?Ma ne mogu vjerovat!Ma ne bi oni nikad! Buhahahahaha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare