To je to što me zanima!

Bivši Dinamov Čeh: Hrvati misle da su bolji od drugih, a u obrani su loši. Zabit ćemo im barem gol

Nisu dobri u obrani iako im igrači igraju u poznatim klubovima, ali zato imaju odlične veznjake i napadače, rekao je bivši dinamovac Lecjaks o Hrvatima: "Nakon svjetskog srebra njihovi navijači imaju ogromna očekivanja"
Vidi originalni članak

Jan Lecjaks nije ostavio neki značajan trag u Dinamu, ali pamti ga se kao drugog Čeha koji je igrao za zagrebački klub. Prvi je, jasno, bio Miroslav Slepička.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lecjaks je danas u ciparskoj Omoniji u koju je otišao nakon posudbe u Lokomotivi i smatra, uoči utakmice Hrvatske i Češke u Glasgowu, da su Hrvati...

- Ne bih rekao da su arogantni, ali misle da su bolji od drugih. Nakon svjetskog srebra njihovi navijači imaju ogromna očekivanja i danas moraju pobijediti inače će biti pod ogromnim pritiskom - rekao je iskusni lijevi bek, čije je riječi prenio češki Denik.

Češka je s 2-0 pobijedila Škotsku i danas bi joj čak i bod vjerojatno otvorio vrata osmine finala. I Lecjaks je detektirao boljku "Vatrenih".

- Vjerujem da ćemo zabiti barem jedan gol Hrvatima. Nisu dobri u obrani iako im igrači igraju u poznatim klubovima, ali zato imaju odlične veznjake i napadače.

Češki izbornik Jaroslav Šilhavy, pak, govorio je vrlo slično o hrvatskom veznom redu.

ČESI GA OBOŽAVAJU U češkom selu Kramy gleda se svaka Kramarićeva utakmica. Dobio je svoju ulicu i fan klub TKO ĆE POGODITI? Zagrebački giboni prognozirali igru živaca: Ženski dio obitelji za Hrvatsku, tata Kent za Češku

- Hrvatska je kreativnija od Škotske, moramo biti oprezni, odlični u obrani. Međutim, ne smijemo se samo braniti, moramo pokušati kvalitetnim kontrama iskoristiti pogreške hrvatske strane - kazao je Šilhavy

- Prva je utakmica bila presudna, ali sada je pred nama ključna. Cilj nam je jasan, prolazak skupine. Bod iz preostale dvije utakmice bi vjerojatno trebao biti dovoljan, ali nećemo igrati na neriješeno.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Idi na 24sata

Komentari 43

  • DenisKešić 18.06.2021.

    zna on da su igrači dinama šetači i da tu leži šansa češke .. daliću tjeraj ih doma spasi nas blamaže

  • kajkuracpickadinamo 18.06.2021.

    glavni igrač Omonije i onda znamo koliko je sati kakva je to onda momcad

  • bobiii 18.06.2021.

    Obrana prima prosječno gol po utakmici,nije to tako strašno. Problem je što napad zadnje tri utalmice zabija 0,33 gola po utakmici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare