To je to što me zanima!

Bivši engleski izbornik Graham Taylor umro od srčanog udara

Graham Taylor jedan je od najpoznatijih engleskih trenera, koji je englesku reprezentaciju vodio od 1990. do 1993. godine. Preminuo je u svom domu, najvjerojatnije od srčanog udara
Vidi originalni članak

Engleska tuguje nakon odlaska jednog od njezinih izbornika.

Graham Taylor preminuo je u 72. godini, vjerojatno od srčanog udara.

- S velikom tugom javljamo da je Graham preminuo rano ujutro u svom domu. Liječnici sumnjaju na srčani udar - objavio je glasnogovornik obitelji.

Taylor je jedan od najpoznatijih engleskih trenera, koji je englesku reprezentaciju vodio od 1990. do 1993. godine, kada je na Euru 1992. ispao u nokaut fazi, a nije se uspio kvalificirati za SP 1994. što mu mnogi nikad nisu oprostili.

U klupskoj karijeri 80-tih godina uveo je Watford u Premiership, a trenirao je i Aston Villu i Wolverhampton. Najviše ga pamte upravo u Watfordu gdje je ikona.

Popularni glazbenik sir Elton John bio je vlasnik Watforda i radio je s Grahamom. Elton je doživotni počasni predsjednik kluba čija se jedna tribina zove njemu u čast. Oprostio se od Graham emotivnom porukom.

- Graham mi je bio poput brata. Dijelili smo nezaboravne trenutke i zauvijek ću ga pamtiti. Doveo je Watford do vrata raja. Pamtit ćemo ga po uspomenama koje nam je ostavio. Volim te, prijatelju, falit ćeš mi - napisao je Elton John.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Orahova1 12.01.2017.

    RIP Graham Taylor .

Komentiraj...
Vidi sve komentare