To je to što me zanima!

Bivši Hajdukov kapetan opet je u HNL-u, ali u drugom klubu...

NOVI IGRAČI Osijek je dobio veliko pojačanje u obrani. Iz Kine na posudbu stiže Goran Milović, bivši kapetan Hajduka. Pojačava se i Rijeka. Na Rujevicu stiže BiH eprezentativac Srđan Grahovac
Vidi originalni članak

Da, promijenio bih Baraća, trebao sam, ali nisam imao drugu opciju jer ostao sam samo na dvojici stopera, priznao je dan nakon 4-2 poraza od Dinama Osijekov trener Zoran Zekić, te dodao:

- Na 4-0 molio sam Boga da utakmica što prije završi...

Ali osmijeh bi mu se trebao vratiti jer zadnjih dana prijelaznog roka u HNL-u (završava 15. veljače) dobiva veliko pojačanje: bivšeg Hajdukova kapetana Gorana Milovića!

Milović bi, naime, u Gradski vrt trebao doći na posudbu iz kineskog Chongquing Lifana, gdje ne igra koliko i prve sezone.

Pojačava se i Rijeka

A pojačava se i Rijeka. Bh. reprezentativac Srđan Grahovac trebao bi napokon danas stići iz Astane na liječnički pregled i potpis ugovora, a Rijeka je kupila i velikog Cibalijina taletna Dominika Križanovića.

Riječ je o drugog najmlađem debitantu u povijesti HNL-a, kada je zaigrao sa 16 godina i 19 dana (jedino je Marko Dabro bio mlađi), a Rijekin će dres odjenuti od ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • samo_pozitiva 13.02.2018.

    Odakle vam pare za pojačanja, putovanja, pogone, ljudstvo......?

  • klokan_jack 12.02.2018.

    Hajduku on netreba stiže novi mesi iz etiopije !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare