To je to što me zanima!

Bivši NBA igrač u velikoj krizi: U karijeri zaradio čak 115 milijuna dolara, ali nema za alimentaciju

Bivša žena i majka djeteta Trevora Arize traži čak 13.000 dolara mjesečno kako bi mogla zadržati luksuzni stil života koji je imala dok je bila s Arizom. On tvrdi da joj više ne može toliko plaćati svakog mjeseca
Vidi originalni članak

Trevor Ariza (37) proveo je 18 godina u NBA ligi. Bio je zahvalan igrač koji je sjajnom igrom u obrani i respektabilnim šutem za tri zaradio čak 115 milijuna dolara od ugovora. Umirovio se 2022. nakon 24 utakmice s LA Lakersima, a u mirovini se muči s visokim troškovima.

Prvenstveno, Ariza silnim naporima pokušava smanjiti alimentaciju koju plaća bivšoj ženi Bree Anderson. On mjesečno plaća više od 13.000 dolara alimentacije, a pokrenuo je sudski proces kako bi taj iznos postao manji. Ostao sam bez novca - tvrdi Ariza, koji se trudi smanjiti mjesečne troškove.

USKORO BI TREBAO POTPISATI NOVI Eksplozija Hrvata koji igra na ugovor od 10 dana! Najbolja NBA utakmica za Luku Šamanića

A oni su zaista raskošni. Američki mediji prenose da Ariza osim velike alimentacije plaća 14.000 dolara mjesečno za nekoliko automobila koji su u njegovom vlasništvu, 13.000 dolara mjesečno izdvaja za otplaćivanje stambenog kredita, a 19.000 dolara 'spiska' na ostale stvari poput košarkaških treninga za djecu, masaže, satove boksanja, a i 2500 dolara koje daje sadašnjoj djevojci.

Preživljava od 4000 dolara koje zaradi od najma nekretnine i ušteđevine, za koju tvrdi da je - presušila. Njegova bivša žena i majka djeteta tvrdi da joj je potrebna alimentacija od 13.000 mjesečno jer je živjela raskošan život dok je bila s Arizom. Imala je privatnog kuhara, nekoliko automobila i živjela u raskošu Los Angelesa.

VELIKA ODLUKA NBA igrači uskoro će smjeti pušiti marihuanu bez posljedica

Ona zahtjeva da alimentacija bude dovoljna da može nastaviti život u luksuzu, ali uskoro će izaći na sud koji će odlučiti o iznosu alimentacije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ivica9999 10.04.2023.

    Malo

  • AC.MILAN 09.04.2023.

    a zasto bi ona imala luksuzan zivot kao i dok je bila sa njime? alimentacija sluzi DJETETU i njegovim potrebama tj.da nije gladno, zedno i golo, a da sad mama uziva u luksuzu, nikada ne bih i da sam sudac dosudio alimentaciju za to

  • dvadeset četiri 09.04.2023.

    Oni ne razumiju kako nakon prestanka karijere svi fiksni troškovi i dalje stoje, stan, alimentacija, kredit, porez na nekretnine koji je enorman, automobili, osiguranja....i ako nemaš i dalje redovna, velika mjesečna primanja brzo ti bankrot zakuca na vrata tako da nije čudo kako samo vrlo rijetki uspiju sačuvat bogatstvo koje su zaradili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare