To je to što me zanima!

Bivši Rijekin napadač albanski junak: Balaj srušio Makedonce

Albanija i Makedonija odigrale su preostalih 13 minuta utakmice koja je prekinuta u ponedjeljak zbog nevremena. Bekim Balaj zabio je minutu prije kraja za albansko slavlje...
Vidi originalni članak

Albanija i Makedonija nastavile su utakmicu koju su počeli u ponedjeljak i koja je prekinuta u 77. minuti zbog nevremena u Skadru kod rezultata 1-1. 

Albanski junak u 13 minuta odigranih u utorak bio je bivši Rijekin napadač Bekim Balaj koji je zabio za 2-1 u 89. minuti utakmice.

Jaka kiša prekinula je utakmicu u ponedjeljak i prema Fifinom pravilniku utakmica se nastavlja drugi dan u trenutku u kojem je prekinuta.

Albanija je s ova tri boda u prvoj utakmici na vrhu ljestvice G zajedno sa Španjolskom i Italijom koje su na prvom i drugom mjestu zbog bolje gol razlike.

Utakmica u Skadru nije mogla proći bez incidentata. Makedonci su provocirali albanske navijače pokazujući im tri prsta, Albanci su odgovorili bakljama te su izazvali intervenciju policije koja je spriječila veći sukob.

Kvalifikacije za SP:

Albanija - Makedonija 2-1 (Sadiku (9), Balaj (89)/Alioski (51))

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 7

  • Exterminator 06.09.2016.

    Opet se slavi ! Krafnice , burek i limunada :-)

  • Gunersss_ 06.09.2016.

    Al prelose,jucee u 77min 1:1 i onda dode nevrijeme,tekma se prekine i danas se igra novih 13min,WTF??? Jadno,ekipe se ne stignu ni zagrijat u tih 13min i sad je makedonija ostecena,isto bi se reklo i za albaniju da je izgubila..Ugl,trebala je ici podjela bodova i cao!

  • mr mike 06.09.2016.

    izgubit ce makedonci i drzavu, sad bi oni srbima, mislim da je prekasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare