To je to što me zanima!

Bivši 'topnik' otkrio: Doveli su nam manekenke da nas umore

Gostovanje u Ligi prvaka 2003/04., Arsenal dođe u Moskvu dan prije utakmice s Lokomotivom, a u hotelu nas kao 'slučajno' čeka deset ruskih manekenki, sjeća se Pascal Cygan
Vidi originalni članak

Meštar je u 'Velom mistu' lijepo objašnjavao kako igrače Građanskog 'triba odvest na ribu' da se noć prije utakmice 'lipo nabumbe vina' da bi Hajduku drugi dan bilo lakše igrati. Ruski 'Meštri' umjesto ribe Arsenalovim su nogometašima namjestili - manekenke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Toga se u intrevjuu za francuski La Voix du Nord sjetio Pascal Cygan (45) Francuz koji je od 2002.-2006. igrao za Arsenal:

- Bila je sezona 2003/04. Igrali smo Ligu prvaka i došli u Moskvu, a gostovanje kod Lokomotiva. Uđemo u hotel, a tamo u baru, baš pored liftova i recepcije, kao 'slučajno' kad smo mi naišli, sjedi i pijucka: deset prelijepih manekenki - sjeća se Cygan koji je kod Arsenea Wengera u četiri godine odigrao 63 utakmice za 'Topnike'.

- Otišli smo u sobe. Sami. One su nam poslije priznale da su angažirane kako bi nas 'umorile' tako noć prije utakmice. Završilo je 0-0, nismo izgubili i ako se ja dobro sjećam niti jedan od nas nije bio toliko glup da se uhvati na te ruske mamce - rekao je Pascal Cygan pristojno koristeći termin: 'manekenke'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Tintinen 30.11.2019.

    Samo 10?Pushing rođo

  • 29.11.2019.

    Odradjeno,nema tu popusta da je real ,a ne ovi.

  • 29.11.2019.

    Mo'š mislit da su manekenke bile...možda one od par stotina eura po noći

Komentiraj...
Vidi sve komentare