To je to što me zanima!

Bivši Varteks bez tri milijuna kuna, sav novac ide HNS-u...

Varteks koji je stečaju nadao se kako će dobiti tri milijuna kuna naknade za razvoj Marka Roga, nakon što je igrač prešao iz Dinama u Napoli. No Fifa je odlučila da novac ide na račun HNS-a
Vidi originalni članak

NK Varteks koji je u stečaju neće dobiti naknadu na ime razvoja Marka Roga koji je iz Dinama prešao u Napoli. Fifa je odlučila da tri milijuna kuna ide Hrvatskom nogometnom savezu, piše 7 Plus Regionalni Tjednik.

Iz Napolija su primili odgovor Fife i u njemu stoji kako prema dodatku pravilnika Fife klub koji je u stečaju, nije član saveza i ne natječe se, nema pravo na naknadu za razvoj igrača te da sav novac ide Savezu.

Stečajni upravitelj Varaždinskog športskog nogometnog kluba, pravnog slijednika bivšeg Varteksa, rekao je kako je plan bio s ta tri milijuna kuna namiriti vjerovnike kojima klub duguje oko 17 milijuna kuna.

- Žao mi je, s tim smo mislili namiriti vjerovnike, ali čini se da se približavamo kraju stečajnog postupka - rekao je Želimir Uršulin.

NK Varaždin je novoosnovani klub koji se natječe u 3. HNL Istok i planira ući u prvu ligu. Iz kluba su objavili kako nemaju informacije o ovoj tematici. Navijački Varteks osnovan prije šest godina natječe se u Međužupanijskoj ligi.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mestar 21.01.2017.

    Mafija uvijek stiti mafiju.

  • 20.01.2017.

    Od 9 milijuna kuna koje je HNS dobio za izgradnju stadiona na poplavljenim područjima, u Gunji je još uvijek livada gdje je nekada bio stadion i teren! Datum poplave u Gunji je 17.5.2014. Dabogda se ugusili i u ova dodatna tri...

  • ivan93zg 20.01.2017.

    Kakve su to mutne transakcije ccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare