To je to što me zanima!

Bivšoj zvijezdi Arsenala otkriven tumor na mozgu

Engleski mediji pišu da je bivšem igraču Arsenala, West Hama i Celtica Johnu Hartsonu (34) otkriven tumor na mozgu te ga sad čeka teška borba
Vidi originalni članak

The Sun prenosi da će Hartson od ponedjeljka biti podvrgnut kemoterapiji, te da je lošu vijest saznao preko vikenda. Hartson je primljen u bolnicu u petak prošlog tjedna nakon što se požalio na jake i česte glavobolje, a pretrage su pokazale da je razlog tomu tumor. Hartson je 1995. godine bio najskuplji tinejdžer engleskog nogometa nakon što je iz Lutona, kluba u kojem je započeo karijeru 1992. godine, prešao u redove Arsenala. Nakon dvije sezone provedene u redovima “topnika”, Hartson je igrao za West Ham, Wimbledon, Coventry, Celtic, WBA i Norwich. Najdublji trag Hartson je ostvario u dresu Celtica za koji je između 2001. i 2006. godine odigrao 146 nastupa u škotskom Premiershipu i zabio 88 golova. Robusni je centarfor 2005. godine izabran za nogometaša godine u Škotskoj, a za velšku je reprezentaciju odigrao 52 utakmice i zabio 14 golova. Nakon što je tužna vijest preplavila otočke medije, Hartson je dobio brojna pisma i sms-ove podrške među ostalim od svog bivšeg kluba Celtica.
"Svi u Celticu želimo Johnu i njegovoj obitelji dati puno podršku u ovim teškim trenucima. Naše misli i molitve su u ovom trenutku uz Johna i njegovu cijelu obitelj", stoji među ostalim u Celticovom priopćenju.
I sam Hartson je optimističan uoči borbe s teškom bolešću:
- Ako itko može pobijediti ovu bolest, onda ja mogu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dusansk 13.07.2009.

    pravi igrač...igračina !!! drž\' se !!!

  • JAX 13.07.2009.

    bio je stvarno klasan i pozrtvovan napadac i uvijek je igrao sa srcem i za navijace

Komentiraj...
Vidi sve komentare