To je to što me zanima!

Bizarna akcija: Giannis odigrao dupli pas s glavom Hardena...

Giannis Antetokounmpo je u jednoj akciji htio prebaciti loptu do Malcolma Brogdona, ali mu se na putu ispriječila Hardenova glava. Lopta mu se odbila u ruke, a on je proigrao suigrača za tricu
Vidi originalni članak

Auu, ovo je boljelo! Giannis Antetokounmpo je nadmašio košarkaške standarde i umjesto sa suigračem, odigrao je dupli pas s glavom Jamesa Hardena.

Ok, nije vjerojatno to planirao napraviti, ali je na kraju ispalo odlično za Milwaukee Buckse koji su u Houstonu slavili protiv Rocketsa sa 116-109.

Tijekom jedne bizarne akcije 'Greek Freak' je htio prebaciti loptu do Malcolma Brogdona, ali mu se na putu ispriječila Hardenova glava. Lopta se ponovno odbila u ruke Giannisu koji je potom proigrao Ersana Ilyasova, a Turčin je pogodio tricu.

Grk je utakmicu završio sa 27 poena uz 21 skok i pet asistencija. S druge je strane, Harden, iako vjerojatno ošamućen neko vrijeme zbog nenadanog udarca, imao 42 poena, 11 skokova i 6 asistencija.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 10.01.2019.

    fantastično dodavanje

  • 10.01.2019.

    Uigrana akcija na treningu, kad sam ja jednom u tako slicnoj situaciji drmnuo suigraca u glavu zamalo je izbila tucnjava na treningu..da igrao sam u Ciboni u generaciji sa mnogo igraca koji su kasnije igrali za seniore. Nisam imao srece

  • snous88 10.01.2019.

    Kako je Turčin bio nečuvan kad je igrač na njemu?? Dajte bar video od 30 sec pogledajte pa napišite članak 🙈

Komentiraj...
Vidi sve komentare