To je to što me zanima!

Bizarne ideje Engleza: Bivšeg trenera gađat će - zmijama...

Marco Silva vodio je Watford do siječnja ove godine kada je otpušten zbog pregovora s Evertonom, a četiri mjeseca kasnije sjeo je na klupu kluba iz Liverpoola...
Vidi originalni članak

Everton i Watford večeras će zatvoriti 17. kolo engleskog prvenstva, a navijači Watforda na utakmicu će nositi gumene zmije na Goodison Park.

Zmije su namijenjene treneru liverpoolskog kluba, Marcu Silvi, koji je prošle sezone trenirao Watford do sredine siječnja kada ga je klub otpustio zbog "dogovaranja s rivalskim klubom koje je uzrokovalo pad koncentracije i rezultata do mjere da je dugoročna budućnost Watforda ugrožena".

Navijači mu te pregovore i nisu baš oprostili te cijelu situaciju smatraju nedostatkom odanosti, a klub je tu optužio i čelnike Evertona, za koje smatraju da su ilegalno pristupili njihovom strategu.

Četiri mjeseca kasnije, Silva je sjeo na klubu Evertona te potpisao trogodišnji ugovor.

A dok Mirror očekuje 'napad' na Silvu gumenim zmijama, sadašnji trener Watforda Javi Garcia pokušava se ne upletati u nezgodnu situaciju.

- Ne znam Silvu osobno, znam da radi dobar posao u Evertonu i poštujem ga, no sad se koncentriram na svoju momčad - rekao je Garcia.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • f14 10.12.2018.

    Koji vam je ovo članak u nizu u kojemu menadžera Watforda oslovljavate kao Garciu, a čovjek se preziva Gracia

Komentiraj...
Vidi sve komentare