To je to što me zanima!

Bizarno: Zaradio crveni karton jer je na silu htio izvesti penal

Igrač mađarskog Honveda Leandro Martinez krenuo je izvesti penal, kojeg je izborio, no suigrač Davide Lanzafame je htio pucati te je ušao u obračun. Ubrzo je pocrvenio
Vidi originalni članak

Jedno od najbizarnijih isključenja viđeno je u nedjelju u utakmici 25. kola prve mađarske nogometne lige između Pecsija i Honveda.

Napadač Honveda na posudbi iz talijanske Catanije, Davide Lanzafame, "proslavio" se isključenjem zbog svađe sa svojim suigračem Leandrom Martinezom.

Naime, Argentinac Martinez izborio je najstrožu kaznu i odmah potom uzeo loptu da ju i sam realizira. To se nije svidjelo Lanzafameu, strijelcu prvog i do tada jedinog gola na utakmici, pa je krenuo u svađu i pokušaj da oduzme loptu svom suigraču.

No sudac Solymosi nije želio tolerirati takvo ponašanje na svojoj utakmici pa je agresivnom Talijanu dodijelio žuti karton, što mu je ujedno bio i drugi na utakmici! Lanzafame je prilikom izlaska s travnjaka sarkastično pljeskao sucu.

Martinez je nakon nekoliko minuta natezanja realizirao penal, a kasnije postigao još jedan gol u sigurnoj pobjedi Honveda 3-0 nad tek 13. sastavom mađarskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • chelseaMG 29.04.2013.

    kod ovakvih stvari trener mora reagirati, a ovome igraču se jako loše piše i budučnost će mu u klubu biti upitna.

  • laky7751 29.04.2013.

    al ovaj treci gol je pravi

  • lukica100 29.04.2013.

    ovaj na 3:19 liči na ljubičića haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare