To je to što me zanima!

Bjelica: Da sam trener Legije, sramio bih se ovakve pobjede

Pa taj je penal sramotan! Lopta je jedva dodirnula ruku, i to lopta ruku, a ne ruka loptu! Nije bilo nikakve namjere, ovako nešto još nisam vidio, bijesnio je Bjelica nakon poraza od Jozaka
Vidi originalni članak

Hrvatski trenerski derbi u Poljskoj pripao je Romeu Jozaku, njegova je Legia s 2-1 pobijedila Nenada Bjelicu i Lech i pobjegla mu pet bodova.

No, bit će repova nakon utakmice. Naime, nakon što je Marko Vešović doveo Legiju u vodstvo u trećoj minuti, a Gytkjaer je u 61. izjednačio, varšavska je momčad pobjedu osigurala u 87. minuti iz penala.

Lopta je u ruku pogodila Kosteviča, a Lechov trener Nenad Bjelica na konferenciji za medije poludio je:

- Da sam trener ili navijač Legije, sramio bih se ovakve pobjede! Pa taj je penal sramotan! Lopta je jedva dodirnula ruku, i to lopta ruku, a ne ruka loptu! Nije bilo nikakve namjere, ovako nešto još nisam vidio. Ma shvatio bih da se tako nešto dosudi Legiji protiv, primjerice, Termalice, ali u najvećem derbiju... sramota!

Njegov prilično žestok istup neće proći nezamijećeno.

- Bit ću kažnjen? Ne plašim se nikoga i ničega, samo govorim istinu, moja je momčad oštećena! Ovo nije dobro za poljski nogomet, a gdje je VAR bio?!

Jozak je mirno govorio kako je ponosan na svoju momčad, kako derbi nije bio lijep i kako su zaslužili pobjedu...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ynwaLFC_1 14.03.2018.

    kakva si ti prevara, dragi "gosp." Bjelica! "Ma shvatio bih da se tako nešto dosudi Legiji protiv, primjerice, Termalice, ali u najvećem derbiju... sramota!" borba za pravdu, a moze se krasti protiv malih, ali protiv velikih ne? jedina sramota ovdje si TI! eto na kaj se svelo razmisljanje nasih mocnika, od politicara, do svih ostalih na visokim pozicijama..uzas. a nogometno gledano, jest da je penal neobican, tj nicim izazvan, jer majstor dize ruku 2 i pol metra u zrak, al nema cisce situacije od ove, od milijun takvih slucajeva, milijun put bi dosudil kazneni udarac!

  • cupi cupi 05.03.2018.

      **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da pišete latinicom kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • ToniMontana 05.03.2018.

    Bjelica je potpuno u pravu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare