To je to što me zanima!

Bjelica: Igrači idu u karantenu uoči Švicaraca, treba im taj mir

Pojedini igrači poput Ademija i Theophilea još su osjećali posljedice utakmice u Bernu, ali mislim da ce već sutra normalno trenirati i da ce biti spremni za Young Boys, rekao je Bjelica
Vidi originalni članak

Dinamo je golom Brune Petkovića iz penala slomio Lokomotivu i tako ponovno skočio na vrh prvenstvene ljestvice. Gosti ovaj puta nisu mogli ponoviti ono što su dvaput uradili prethodne sezone - pobijediti 'modre'.

- Čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi, nismo iskoristili one šanse koje su nam pružili. Pobjeda je zaslužena ali ne mogu shvatiti da su nakon svega što se događalo bile samo dvije minute sudačke nadoknade. Što je tu je -  rekao je Lokomotivin trener Goran Tomić.

DINAMO - LOKOMOTIVA 1-0 Rezerve Dinama dobile Lokose, Petković zabio nakon 642 dana

Za Nenada Bjelicu, trenera pobjedničke momčadi, nije bilo dilema.

- Apsolutno smo zasluženo pobijedili, odmorio sam igrače za utorak, a ovi koji su igrali su odradili dobar posao. Bili smo neefikasni, morali smo zabiti koji gol više - smatra trener Dinama pa dodaje:

- Pojedini igrači poput Ademija i Theophilea još su osjećali posljedice utakmice u Bernu, ali mislim da ce već sutra normalno trenirati i da ce biti spremni za Young Boys.

O švicarskom prvaku sipa samo riječi hvale.

- Oni su odlična momčad, opasni su, ali ja vjerujem u svoje igrače. Stadion će biti puniji nego što smo mislili i to je velika stvar. Ponosni smo zbog toga što smo dosad napravili i što će nas doći bodriti toliko navijača.

- Uoči te utakmice neće biti ništa posebno, momčad će samo dan prije utakmice biti u karanteni. To je moja praksa prije domaćih i gostujućih europskih utakmica. Igrači su pod velikim pritiskom i zbog ulaznica i zbog svega i moraju imati svoj mir - smatra Bjelica pa dodaje:

- Dominik Livaković nije branio jer mu je stradao prst, palac mu je jako otekao ali nadam se i vjerujem da nije ništa ozbiljno.

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ne_znalac 26.08.2018.

    Jel se u karanteni kara?

  • BOGOLJUB ATEJISTA 26.08.2018.

    Sretno modri od navijaca hajduka,osvijetlite hrvatski nogomet. Jedino sto me brine su ove izjave o posljedicama od utakmice. Ako zelite biti europski klub morat cete naviknuti na europski tempo i igru na 3 fronta.

  • 26.08.2018.

    Karantena?? Gdje? U lazaret? Su zakuženi? Vozi to na Goli otok!

Komentiraj...
Vidi sve komentare