To je to što me zanima!

Bjelica: Jesam gledao snimku? Sačuvaj Bože! Nemam energije

Strani klubovi prate puno naših igrača i bit ću sretan i ponosan ako na ljeto Olmo, Gojak, Moro, Oršić, Petković ili netko završi u nekom vrhunskom klubu. A Dinamo se se snaći, kaže Nenad Bjelica
Vidi originalni članak

Nije bilo puno sna ni kod Nenada Bjelice u noći nakon trijumfa nad Viktorijom. Nije bilo ni vremena za reprizu...

- Jesam li gledao snimku? Sačuvaj Bože! Premalo sam spavao da skupim energiju gledati opet utakmicu, a fokus mora biti na nedjelju i Osijek. Ali ovo je bila važna pobjeda za sve nas, klub, navijače, no moramo gledati prema Osijeku - rekao je Bjelica nakon današnjeg treninga za Novu TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koja je bila tajna uspjeha protiv Plzena?

- Fokus svih 90 minuta na zadatke koje smo si zadali i prvi gol koji nas nije opustio nego nas je držao našpanane, što je važno u takvoj utakmici. Znali smo da moramo biti koncentrirani 90 minuta, a ne 50-60 kao u Češkoj. 

Kao što je Dalić jako popravio klimu oko reprezentacije, tako je i Bjelica oko Dinama.

- Treneri su važni, ali bez materijala, igrača, te atmosfere i kluba koji stoji iza vas, ne može se. Vjerovao sam od prvoga dana da možemo nešto veliko napraviti jer imamo dobru, karakternu momčad, 28 igrača od kojih svi imaju važnost, to je snaga momčadi. 

Ždrijeb ga nije razveselio.

- Benfica je naš najteži suparnik ove sezone, ali vjerujem u našu šansu, nije to 50:50, rekao bih da imamo 30-40 posto izgleda. Probat ćemo dobiti u Zagrebu, a siguran sam da ćemo izgledati dobro i moćno kao u zadnjoj utakmici. Stadion će biti pun, a nadam se da će i u nedjelju doći puno ljudi, ovi momci to zaslužuju cijele sezone. 

U četvrtak je u Maksimiru bio rekordan broj skauta.

- Bit ću sretan ako netko ode na ljeto u vrhunski klub, to je znak da dobro radimo posao. Olmo, Gojak, Moro, Oršić, Petković... puno naših igrača strani klubovi prate. A Dinamo će se snaći.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • cimerrr 23.02.2019.

    Uspjeh Bjelice nije samo u tome što je dobro posložio ekipu,već i u tome što je doveo u suradnji sa klubom i prava pojačanja koja su falila. Samo tako se može objasniti ovakav preporod Dinama koji nedavno nije mogao ni HNL osvojiti.

  • Hrvatina91 23.02.2019.

    To je problem..kaj se ekipa ne moze drzati dugo na okupu. Da takva momcad ostane 2-3sezone barem..bili vec konkurenti i za lp prolazak grupe da bi se tak igralo. Dinamo igra sad najbolji nogomet jos vjv od one Croatie nekadasnje. Vec dugo tak nije bilo kak sad.

  • bokoli 22.02.2019.

    Bjelica zna Al se i poklopio tren, nema tog koji moze drzat konce kad bahati ljakse ude u svlačionicu urla, pa vaha je otišao jer mu je mater muslimansku spominjao

Komentiraj...
Vidi sve komentare