To je to što me zanima!

Bjelica mijenja cijelu momčad, odgođen derbi protiv Riječana

Mijenjali su dinamovci domaćinstvo s Interom, igrat će se danas od 20 sati u Zaprešiću. Nenad Bjelica će vjerojatno za ovu utakmicu promijeniti cijelu momčad u odnosu na Budimpeštu
Vidi originalni članak

Mijenjali su dinamovci domaćinstvo s Interom, igrat će se danas od 20 sati u Zaprešiću kako bi se maksimirski travnjak sačuvao za play-off Lige prvaka protiv Rosenborga sljedeću srijedu od 21 sat.

Nenad Bjelica vjerojatno će za ovu utakmicu promijeniti cijelu momčad u odnosu na Budimpeštu. Zagorac bi mogao biti na golu, a igrat će i Pinto, Lešković, Theophile, Moubandje, Majer, Šitum, Kadzior, Gojak, Gavranović. Pitanje je hoće li na krilo ići Atiemwen ili Marin.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dakle, odmor će dobiti momčad iz Budimpešte. Arijan Ademi, Dani Olmo, Emir Dilaver i društvo potpuno će spremni dočekati srijedu i prvu utakmicu play-offa.

Lako je moguće da protiv Rosenborga sastav bude isti kao protiv Ferencvaroša u Budimpešti. 

Bilo je očekivano da će se derbi Dinama i Rijeke odgoditi. "Modri" u Europi igraju u srijedu, a Rijeka u četvrtak. Kako "modri" uzvrat protiv Rosenborga igraju u utorak 27. kolovoza, bilo je logično da se ova utakmica odgodi.

Taj će se susret vjerojatno odigrati 18. prosinca. Dinamo nakon Norveške čeka derbi protiv Hajduka na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 16.08.2019.

    Ovo nema nigdje..Jel Real i Barca ovako odgađaju utakmice? Ovo samo ima kod nas,igrajte 2 utakmice tjedno,valjda vam je to i posao i pokažite da ste zaslužili u skupine,a ne odgoditi sve i zasluga? Hahahaha čija? Najbolje da odgodite HNL za sljedeću godinu

  • hyndaii 16.08.2019.

    A jeste li pitali hajduk možete li odgoditi derbi sa Rijekom?Brbljo će se žaliti garant.Jer to je njima jako bitno.Nije isto zaostati 30 bodova ili 28.

  • Simulacija_stimulacija 16.08.2019.

    Rijeka bi morala odgoditi i susret s Osijekom u nedjelju. Gent je previše značajan. Ne bi bilo dobro da se netko opet ozlijedi na prvenstvenoj utakmici ( Pavičić ).

Komentiraj...
Vidi sve komentare