To je to što me zanima!

Bjelica motivirao glasovima iz Hajduka: Eto što misle o vama!

U glasovanju za najboljeg igrača lige Josip Juranović među petoricu je uvrstio suigrače Palaversu, Bradarića i Posavca, a od dinamovaca tek Ademija. Trener modrih je to stavio u svlačionicu prije derbija
Vidi originalni članak

Dani Olmo nagrađen je kao najbolji igrač HNL-a. Sjajni Dinamov mladi reprezentativac Španjolske dobio je najviše glasova kapetana deset prvoligaša. I toj nagradi nema prigovora.

Ali detaljniji pogled u glasačke listiće kapetana otkriva brojne zanimljivosti. Još je prije proglašenja procurio popis Hajdukova kapetana Josipa Juranovića.

Najbolji igrač HNL-a - kako je glasao Hajdukov kapetan Juranović?

  1. Ante Palaversa (Hajduk)
  2. Heber (Rijeka)
  3. Domagoj Bradarić (Hajduk)
  4. Arijan Ademi (Dinamo)
  5. Josip Posavec (Hajduk)

Dakle, među petoricom najboljih igrača lige trojica su iz šeste momčadi na tablici, jedan iz redova vodeće (koja je osvojila gotovo dvostruko više bodova i prošla skupinu Europske lige), ni jedan iz drugoplasirane i jedan iz treće momčadi lige.

A stari majstor motivacije Nenad Bjelica taj je popis iskoristio kao dodatnu motivaciju uoči nedjeljnog derbija. Pa je na zid svlačionice zalijepio Juranovićeve glasove.

- Eto, da vidite što protivnik misli o vašim vrijednostima.

Sjetite se, jednako je tako Bjelica napravio i kao trener bečke Austrije kad je svojim igračima prenio kako ih Dinamovi navijači (više) i igrači (manje) podcjenjuju. Pa zatvorio 'plavima' vrata Lige prvaka.

Dinamov je kapetan u izboru bio potpuna suprotnost Hajdukovom - nije htio glasati ni za koga iz svoga kluba (iako čudi visok plasman Bačelića).

Najbolji igrač HNL-a - kako je glasao Dinamov kapetan Ademi?

  1. Luka Ivanušec (Lokomotiva)
  2. Domagoj Pavičić (Rijeka)
  3. Stipe Bačelić-Grgić (Slaven Belupo)
  4. Mile Škorić (Osijek)
  5. Josip Juranović (Hajduk)

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • mestar 18.12.2018.

    Kad mogu ti ostali mogu glasovat pristrano zasto nebi mogli i Hajdukovci. Bar ovih dana ste se nagledali pristranih anketa i titula.Jos malo pa ce i bijelica dobit za naj trenera na svijetu kad nije usojelo nikome prije s ovih prostora, pa ni velikom Tomislavu koji je osvoio vise trofeja nego svi domaci treneri skupa, pa nije ni kod nas nikad postao najbolji.

  • jure28 18.12.2018.

    Koliki moraš bit panj kad misliš da je Palaversa najbolji igrač lige?! Jer on to stvarno misli. Pa nije valjda da bi se namjerno sramotio… aaaa nikad se nezna.

  • 18.12.2018.

    Dobro nije sebe stavio na prvo mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare