To je to što me zanima!

Bjelica na rubu: Moja sudbina sad je u Miškovićevim rukama

U posljednjih šest kola momčad Nenada Bjelice, Spezia, ne zna za pobjedu, zadnja dva dvoboja s Trapanijem i Cagliarijem donijela su ovoj momčadi i dva poraza
Vidi originalni članak

Spezia je jučer na domaćem travnjaku poražena (3-0) od vodeće momčadi Serie B Cagliarija, a Nenad Bjelica kraj je utakmice dočekao na tribinama. Hrvatski stručnjak nije bio zadovoljan suđenjem, pa je već u prvom dijelu - isključen!

- Nisu nam suci glavni razlog za slabije rezultate u posljednje vrijeme, ne smijemo se i ne želimo samo na njih izvlačit - rekao je Bjelica za Goal.

Nakon šeste utakmice u nizu bez pobjede talijanski mediji jučer su se raspisali o mogućem otkazu Bjelici. Kao što su to nedavno pričali čelnici Dinama, tako i Bjelica priča o Speziji.

- Mi smo danas u rezultatskoj, ali ne i igračkoj krizi - priča trener 11. momčadi Serie B te nastavlja:

- Moja je sudbina isključivo u rukama gospodina Miškovića koji je već mjesec dana na poslovnom putu u Africi. Redovito se čujemo, no razgovor u četiri oka je ipak nešto drugo. Bit će kako on odluči, ja sam spreman na sve. Ugovor sa Spezijom veže me do ljeta, znam da mogu opet odvesti klub u gornji dom prvenstvene ljestvice.

A kako to izgleda kada na klupi talijanskog kluba sjedi stranac te koji Hrvat briljira u Serie B ove sezone pročitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mestar 16.11.2015.

    Hvala admin, nemoram vise trosit vrime! Pozdravi miska i sasu.

  • Belica 16.11.2015.

    Bjelica u godinu dana nije uspio napravit selekciju igrača za prvu postavu, nema ni sastava ni sustava, ako Miško prat Speziu smjena mu negine!

  • mestar 16.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare