To je to što me zanima!

Bjelica: Nastojat ćemo Olma i Petkovića zadržati do ljeta...

Dinamo nema nikakvu potrebu za prodajom. S druge strane, naravno da je teško zadržati igrače ako dođu dobre ponude. Nastojat ćemo Olma i Petkovića zadržati do ljeta, kaže Bjelica
Vidi originalni članak

Prodaja kao sudbina. Dinamo može kupovati u HNL-u i manje bogatim ligama, ali i najbogatiji hrvatski klub nemoćan je pred europskim velikanima. A Dani Olmo (21) i Bruno Petković (25) na meti su najvećih.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nenad Bjelica svjestan je kakve dragulje ima u momčadi i da, u koliko god stabilnoj financijskoj situaciji bio, Dinamo teško može stati na put želji igrača ako u klub dođe vrhunska ponuda iz vrhunskog kluba.

- Vidjet ćemo što će biti ove zime. Dinamo nema nikakvu potrebu za prodajom. Hoće li doći do neke dobre ponude, to je teško unaprijed reći, ali... Naravno da je teško zadržati igrače kad dođu takve ponude. No nastojat ćemo ih zadržati do ljeta - rekao je Bjelica za RTL Direkt.

BOŽIĆNI DOMJENAK Plavi Božić: Dinamo proslavio sjajnu godinu, a sad - City...

Olmo ima ugovor s Dinamom do ljeta 2021., a Petkovića do 2024. godine. Sjajni katalonski fantazista ove je sezone prvi put zaigrao za španjolsku A reprezentaciju, a Petković zaključuje daleko najbolju godinu karijere u kojoj je potpunu potvrdu doživio i u dresu hrvatske nogometne reprezentacije.

S Maksimira na Camp Nou?

Mandžukić se oprostio od reprezentacije, a Kramarić ozlijedio u Hoffenheimu, ali Petković je nosio napad Dalićeve Hrvatske tako da nismo ni osjetili odlazak tj. ozljedu dvojice velikih strijelaca.

Barcelona bi htjela vratiti Olma koji je ponikao baš u La Masiji, a Petkovića je označila kao najboljeg mogućeg nasljednika Luisa Suareza!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • biberrr 05.12.2019.

    Olma svakako treba prodati jer će mu cijena do ljeta bitno pasti. Problem je što u LP igra bitno lošije nego lani ,tako da je upitno kolko se može dobiti za njega. Petka i Oršića ne prodavati,za njih Dinamo nema prave zamjene.

  • Perica85 04.12.2019.

    I Petko i Olmić bi trebali ostati u Dinamo ako misle ići na euro. Gdje god da odu neće igrati u prvoj i tako popušiti euro

  • kicovz 04.12.2019.

    vrijeme je da olmo ide,njegova glava vise nije u dinamu,

Komentiraj...
Vidi sve komentare