To je to što me zanima!

Rezerve Dinama dobile Lokose, Petković zabio nakon 642 dana

Trener Dinama odlučio je na travnjak poslati rezevrne igrače koji su pokazali da se na njih itekako može računati. Svladali su oni Lokomotivu s 1-0 zahvaljujući golu Petkovića iz penala
Vidi originalni članak

Pobjednički gol za Dinamo zabio je Bruno Petković u 48. minuti iz kaznenog udarca, dosuđenog zbog igranja rukom Frana Karačića. Za Petkovića je to prvijenac u dresu Dinama, a gol je zabio nakon 642 dana.

Dinamo je sa 13 bodova preuzeo vrh ljestvice, ispred Rijeke, Osijeka i Lokomotive koji imaju po 10 bodova, ali Riječani imaju utakmicu manje. Na začelju su Rudeš i Istra 1961 sa po jednim bodom.

Dinamov trener Nenad Bjelica je protiv Lokomotive na teren poslao deset novih igrača u odnosu na početnu postavu koja je prije tri dana na gostovanju u Bernu izvukla 1-1 protiv Young Boysa. Jedini je zadržao svoje mjesto vratar Danijel Zagorac, ali i on silom prilika, jer se na posljednjem treningu ozlijedio Dominik Livaković.

Ipak, i u takvom sastavu je Dinamo bio bolja momčad u odnosu na Lokomotivu koja je opasno prijetila samo nakon pogrešaka igrača aktualnog prvaka. To će zorno pokazati i podatak o udarcima na vrata: Dinamo ih je imao 14, od čega sedam u okvir, dok su Lokomotivini igrači zapucali četiri puta, ali Zagorac ni jednom nije morao intervenirati.   

Utakmicu na stadionu Maksimir pratilo je 2000 gledatelja, a sudio je Dalibor Mlakar iz Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • 26.08.2018.

    Nepostojeći penal.

  • Rudy0611 26.08.2018.

    Na začelju je i Hajduk sa 2 boda

  • sena2 26.08.2018.

    Ocekivana pobjeda A sastava protiv B sastava istog kluba

Komentiraj...
Vidi sve komentare