To je to što me zanima!

Bjelica: Razlog sjajne igre je širok izbor igrača u Dinamu...

U Poljskoj sam imao kratku klupu, ali u Dinamu je puno bolja klupa. Pošto igramo na više frontova, igra nam je i drugačija. U Europi smo puno više orijentirani na kontre, a u prvenstvu smo orijentirani na slaganje igre...
Vidi originalni članak

U Zagrebu je opet ona prava euforija. Najzaslužniji za to je trener Nenad Bjelica koji je donio novu klimu u klub i potpuno preokrenuo sve. Dinamo se prošle sezone nije ni kvalificirao u skupine europske lige, a u novoj sezoni već ovaj četvrtak mogu izboriti proljeće u Europi, i to nakon čak 48 godina. 

Modre očekuje dvoboj protiv Spartak Trnave u četvrtom kolu, a Bjelica je gostovao na PlanetSportu.

- Od kada je krenula sezona igrači osjete da su navijači uz njih. Zaista imamo njihovu veliku podršku od njih. Očito je da ćemo prezimiti u Europi, ali moramo se nadati neočekivanom kako bi mogao ostvariti ono najbolje očekivano - sofoklovski je to rekao Bjelica.

Razlog sjajne Dinamove igre je dugačka klupa, koju Bjelica nije imao u ranijim angažmanima.

- U Poljskoj sam imao kratku klupu, ali u Dinamu je puno bolja klupa. Pošto igramo na više frontova, igra nam je i drugačija. U Europi smo puno više orijentirani na kontre, a u prvenstvu smo orijentirani na slaganje igre i posjed.

- Za razliku od prošlih godina, u klubu nema istaknute zvijezde. Imamo takvu momčad da uvijek netko drugi iskoči - zaključio je Bjelica koji je pohvalio mnoge hrvatske trenere koji sjajno rade svoj posao.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • cimerrr 07.11.2018.

    Bjelica je iskočio u prvi plan svojim uspjesima,ali imamo mi još dosta kvalitetnih trenera. Recimo Zekić iz Osijeka je također vrlo kvalitetan trener u HNLu,a vidimo da i vani imamo odličnih trenera.

  • kontramrakukontrasili 07.11.2018.

    Ja sam bio skeptičan prema ovom čovjeku,al njega čeka odlična karijera garant,a moj Vulić kako sam napisao može ić vozit viljuškara u Tommya

  • Zdenko76 06.11.2018.

    Treneri ugledajte se malo na ovog trenera koji je posten i u porazu i u pobijedi nisam ga nikad cuo da je sam sebe uzdizao kao neki vec vrlo realno komentira opcenito situacije i to sto cvrsto stoji na zemlji je jedan od razloga ovakvog Dinama Bjelica svaka cast i budi i dalje primjer

Komentiraj...
Vidi sve komentare