To je to što me zanima!

Bjelica uoči Belupa: Oni su uvijek motivirani protiv nas...

Momčad koja je protiv Dinama uvijek motivirana, trener isto, sigurno ima veliku želju pobijediti Dinamo. Mi ćemo poduzeti sve da uzmemo tri boda koja su nam neophodna kako bi u miru dočekali ovo što nam dolazi...
Vidi originalni članak

Dinamo je u Kazahstanu ostvario ono što nije ni uspjelo velikanima poput Benfice i Atletica. Modri su svladali Astanu 2:0 i u Zagreb donijeli veliku prednost pred uzvrat u Maksimiru.

Trener Dinama, Nenad Bjelica je po povratku u Zagreb, najavio nekoliko promjena u sastavu za sljedeću ligašku utakmicu sa Slavenom, a novom stoperu Leicestera je poželio sve najbolje u nastavku karijere.

Nakon povratka iz Kazahstana, slijedi domaći ispit protiv Slaven Belupa.

 - Da, vraćamo se u hrvatsku realnost i hrvatsku ligu. Slaven je jedan protivnik koji je dosta dobro odigrao prve dvije utakmice na gostovanjima, nezgodan - rekao je Bjelica.

- Momčad koja je protiv Dinama uvijek motivirana, trener isto, sigurno ima veliku želju pobijediti Dinamo. Mi ćemo poduzeti sve da uzmemo tri boda koja su nam neophodna kako bi u miru dočekali ovo što nam dolazi.

Kakva je situacija u momčadi?

- Pa treba vidjeti, ima umornih igrača, ima onako poluumornih, poluozlijeđenih...vidjet ćemo. Imamo još današnji trening i dosta vremena do utakmice, bit će i nekih promjena, ali ostavimo to za početak utakmice.

Filip Benković je i službeno postao novi igrač Leicester Cityja, što kažete na to?

- Jako smo sretni zbog njega, želimo mu sve najbolje, da napravi dobar posao u Leicesteru i u nastavku svoje karijere.

- Zahvaljujemo mu na svemu što je pružio Dinamu, za klub je velika stvar da igrač ostvaruje tako veliki transfer u tako jaku ligu, svi smo ponosni da je on to uspio i želimo mu sve najbolje - zaključio je Bjelica

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mladen_Podnar 09.08.2018.

    Promijeni ih sve, pa i bod je puna šaka brade, pa kada Rijeka odleprša na 10 bodova viška reći će se da nismo imali sreće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare