To je to što me zanima!

Bjelorus Aleksandr Hleb sve dogovorio s Barcom

Barcelona je sve dogovorila s Arsenalom oko prelaska bjeloruskog reprezentativca Aleksandra Hleba. Sve će biti objavljeno u sljedeća dva dana
Vidi originalni članak

Nogometni portal Goal.com donosi da je Barcelona sve dogovorila s Arsenalom oko prelaska Bjelorusa Aleksandra Hleba na Nou Camp. Sve bi trebalo biti službeno objavljeno u iduća dva dana.
Hleb je otputovao u katalonsku prijestolnicu gdje bi trebao obaviti liječnički pregled.
Bjelorus je silom htio otići ovog ljeta kritizirajući menadžera Wengera i suigrača Fabregasa, a Arsenal ja shvatio da ga je bolje pustiti jer je najgore imati nezadovoljnog igrača koji će biti 'tempirana bomba' u svlačionici.
Bjeloruski veznjak je stigao u Arsenal prije tri godine iz Stuttgarta. Za "topnike" je odigrao 89 utakmica i postigao sedam golova.
Hleb će biti prvi Bjelorus koji će zaigrati u katalonskom klubu i ujedno drugo pojačanje Barce u veznom redu nakon što je prošlog mjeseca potpisao Seydou Keita iz Seville.
Njegov debi se očekuje 24. srpnja na gostovanju kod škotskog Hiberniana. Hleb će se na Nou Campu priključiti još jednom bivšem "topniku", Thierryu Henryju koji je došao 2007. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gunnerica_4 10.07.2008.

    zar hleb niije presao u inter?????prije par tjedana napisali ste da je potpisao petogodisnji ugovor s interom hahhahahahaahahahahaahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare