To je to što me zanima!

Bjelorusi prijete u Minsku: Dajte, napunite im mrežu!

Hrvatska reprezentacija u 20.15 sati igra ključnu utakmicu u kvalifikacijama za SP 2010. Pobjeda u Bjelorusiji jedini je ishod prihvatljiv 'Bilić Boysima'
Vidi originalni članak

U plivanju pobjeđuju bolji i spremniji, u nogometu ne uvijek. I zato je u ovoj utakmici sve moguće. Imamo mi svoje adute, rekao je u najavi ogleda s Hrvatskom izbornik Bjelorusije Bernd Stange. Nisu Bjelorusi loša momčad, znaju to i naši, zato opreza ne nedostaje. Ali manje je to važno u ovom trenutku, sve i da je Brazil s druge strane, Hrvatska mora pobijediti. U suprotnom, Južna Afrika će postati nedostižna.
- Ova momčad od prvoga dana igra na pobjedu, tako će biti i ovog puta - uvjerava Slaven Bilić. Izbornik je reprezentaciju na okupu imao samo dva dana, nije bilo vremena za bilo kakve velike taktičke promjene.
- Dva dana su dovoljno, dugo smo skupa i zna se tko što radi - kaže Bilić, koji možda u rukavu ima pripremljeno i neko iznenađenje. Ali jedino taktičko, jer postava se zna. Bilić će na travnjak izvesti ono najbolje što hrvatski nogomet u ovom trenutku ima. Iako ti Bjelorusi imaju Hleba, imaju posloženu momčad i dobrog trenera, Hrvatska je bolja! I to treba pokazati na terenu, jer inače...
- I ako izgubimo, neće svijet propasti. Važno je samo da nakon utakmice jedan drugome možemo pogledati u oči, da napravimo sve za pobjedu - kaže kapetan Darijo Srna. I da zabijete gol više od Bjelorusije, dodao bi svaki hrvatski navijač. A u Bjelorusiji ih je oko 200, trebat će momčadi i njihova pomoć.

BJELORUSIJA - HRVATSKA (20.15)
BJELORUSIJA: Ževnov - Šitov, Verhocov, Sosnovski, Jurevič - Kalačev, Kulči, Kaševski - Hleb, Kutuzov - Kornilenko.
HRVATSKA: Runje - Ćorluka, Križanac, Šimunić, Pranjić - Srna, Vukojević, Modrić, Kranjčar - Eduardo, Olić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hrvoje123456 12.08.2009.

    Ajmoooo Vatreni !! cjela hrvatska je uz vas !

  • user_39358 12.08.2009.

    naj.e ba smo

  • sira_i_kajmaka 12.08.2009.

    Ae pobjedite igro sam vas u fiksu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare