To je to što me zanima!

Blake Griffin slomio je šaku na svom prijatelju kojeg je tukao

NBA zvijezda Los Angeles Clippersa pod istragom je kluba zbog incidenta u kojem je pretukao prijatelja, inače ekonoma kluba. Blake Griffin u tučnjavi je slomio šaku
Vidi originalni članak

Situacija je izmakla kontroli. Žao mi je što sam se tako ponio prema nekome tko mi je drag. Ispričavam se Clippersima, suigračima i navijačima, rekao je NBA igrač Los Angeles Clippersa Blake Griffin.

Amerikanac je slomio šaku dok se tukao s klupskim ekonomom Matiasom Testijem, koji je inače njegov dobar prijatelj. Dvojac je znao i ljetovati zajedno, a potukli su se tijekom Clippersove gostujuće turneje u jednom restoranu.

Griffin se mučio s ozljedom kvadricepsa, a sad ga opet čeka stanka. Američki mediji pišu o četiri do šest tjedana.

- Napravit ću se kako bih se što prije vratio na parket - objavio je jedan od najboljih igrača Clippersa.

Klub iz Los Angelesa osudio je incident.

- Ovakvo ponašanje ne predstavlja ono čemu mi težimo. Provest ćemo detaljnu istragu o tome što se dogodilo. Poduzet ćemo i mjere ako to bude potrebno - stoji u priopćenju kluba.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • srce_vatreno 27.01.2016.

    Paul više :D

  • Danijel Zvijerac 27.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nikluk20 27.01.2016.

    izbaciti ga ko clarksona iz top gear! :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare