To je to što me zanima!

Blamaža Liverpoola: Iz FA Kupa ih izbacio Barnsley

Prvak Europe iz 2006. izgubio je 2-1 pred svojim navijačima u osimini finala FA Kupa, i to samo tri dana prije osimine finala Lige prvaka
Vidi originalni članak

U utorak na Anfield Road stiže jaki Inter, a Liverpool će ga dočekati poljuljanoga samopouzdanja. Izgubili su doma, na svom travnjaku, od 14. momčadi Championshipa, drugog razreda engleskog nogometa. Pred Rafom Benitezom sada je veliki posao, morat će u kratkom roku momčad vratiti u pozitivno raspoloženje, što zasigurno neće biti lako.
Liverpool je čak i vodio. Nizozemski napadač Dirk Kuyt zabio je u 32. minuti i činilo se da ovdje neće biti previše uzbuđenja. No bilo ga je, i to 'na izvoz'. Prvo je u 57. minuti glavom mrežu Liverpoola zatresao izvjesni Stephen Foster. Na semaforu je 1-1 svjetililo i kad je četvrti sudac podigao onaj mali semafor koji pokazuje koliko će se igrati sudačke nadoknade. Igralo se, ako pitate navijače i igrače Liverpoola, malo previše... U 92. minuti je prvo sudac propustio svirati očiti penal za Barnsley, no odbijena lopta odbila se do Briana Howarda. Ovaj je 'potegao' s ruba šesnaesterca i pogodio za veliko iznenađenje.
Nikakve šokove nisu dopustili nogometaši Chelseaja. Uz dva gola Franka Lamparda, londonska momčad pobijedila je 3-1 trećeligaša Huddersfield.

1/16 FINALA FA KUPA: Liverpool – Barnsley 1-2, Chelsea – Huddersfield 3-1, Bristol – Southampton 1-0, Cardiff – Wolverhampton 2-0, Coventry – West Bromwich Albion 0-5.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida_4ever 16.02.2008.

    hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare