To je to što me zanima!

Blanka: Malo mi smeta što sam mislima već u Splitu

Blanka Vlašić u nedjelju skače u Karlsruheu, a već u srijedu je čeka nastup u rodnom gradu, gdje će joj konkurenciju činiti Čičerova i Palamar
Vidi originalni članak

Nakon pet dana odmora, Blanka Vlašić danas kreće po novu pobjedu u dvoranskoj sezoni. Mjesto radnje je Karlsruhe, Njemačka, a konkurencija je slabija nego na prethodnim natjecanjima. Blanka je ipak tradicionalno oprezna:
- Nikad se ne zna koja cura može iskočiti, ali normalno da sam ja favorit. Zadovoljila bi me pobjeda i skok preko dva metra. Dobro se osjećam, odmorila sam se nakon Banske Bystrice i mislim da ću to ostvariti. Samo što sam mislima već u srijedi u Splitu kad ću opet skakati pred svojom publikom.
A pripreme za splitski miting su pri kraju. Većina natjecateljica je poznata, a najveće suparnice našoj Blanki bit će Ana Čičerova i Vita Palamar. Publici na Gripama vjerojatno će, uz Blankin, najzanimljiviji biti nastup baš Čičerove, koja slovi za jednu od najljepših u današnjoj atletici. Organizatori su pokušali dovesti i Antoniettu di Martino, ali nisu uspjeli zbog njezinih obveza u reprezentaciji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hrvatica_bj 10.02.2008.

    ma samo vjeruj u sebe i u dragog Boga..sve će ić super pa ipak si ti najbolja..a samo čekaj kad te Split opet dočeka u velikom broju..nema treme....pokazala si svoje a sad idemo dalje..po pobjedu naravno..

  • torcida_4ever 09.02.2008.

    blanka njabolja si !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare