To je to što me zanima!

Blanka poslije Madrida: Nije to bio baš moj dan!

Nije to bio baš moj dan. Uvodne skokove sam dobro iskontrolirala, imala i eksplozivnost, da bi kasnije poremetila ritam zaleta, rekla je Blanka
Vidi originalni članak

Malo pomalo Blanka Vlašić ruši rekorde Bugarkinje Stefke Kostadinove. Tako je pobjedom na Grand prix mitingu u Madridu ostvarila 31. uzastopnu pobjedu, ali rekord još drži legendarna Bugarka s 36 uzastopnih trijumfa. Blanka bi taj rekord mogla izjednačiti na Olimpijskim igrama u Pekingu, jer će do tada nastupiti na još četiri natjecanja. Blanka je trijumfom i skokom preko 206 centimetara u Madridu postavila još jedan jubilej.
Naime, bio joj je to deseti skok na službenim natjecanjima preko 205 centimetara, dok je Kostadinova pak tu visinu preskočila čak 31 put u karijeri.
- Nije to bio baš moj dan. Uvodne skokove sam dobro iskontrolirala, imala i eksplozivnost, da bi kasnije poremetila ritam zaleta. Probala sam i nove sprinterice, ali staza je bila dosta tvrda pa sam već nakon nekoliko skokova obukla stare - rekla je Blanka, koja je u Madridu provela puna tri dana.
- Odlično sam se provela, stvarno super. Razgledala sam grad, Madrid je stvarno predivan. Drago mi da sam došla dva dana prije natjecanja, obično nemam vremena za razgledavanje - zadovoljna je bila Blanka Vlašić.
Osim razgledavanja, Blanka je vrijeme u Madridu iskoristila i za šoping, a posjetila je i trgovinu Real Madrida, gdje je kupila darove za braću. Nakon povratka u Split Blanka se neće odmarati, jer već danas čekaju je dva izuzetno teška treninga. Idući nastup Splićanka će imati u petak u Rimu, na trećem ovogodišnjem mitingu Zlatne lige. A za to natjecanje prijavila se i Ruskinja Jelena Slesarenko, itekako željna povratka na veliku scenu i osvete za madridski poraz.

GODINA PREKO DVA METRA
Prošlo je nešto više od godinu dana otkad je Blanka posljednji put na nekom natjecanju preskočila manje od dva metra. Bilo je to na mitingu u Zagrebu 4. srpnja 2007., kad su vremenski uvjeti bili toliko loši da je Blanka preskočila tek 190 cm.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare