To je to što me zanima!

Blanka: Srce mi je bilo u petama od prvog trenutka

Najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić na mitingu u svom Splitu pobijedila je s preskočenih 203 centimetra, što je novi rekord splitkog mitinga
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić pobijedila je i na petom ovogodišnjem natjecanju preskočivši u svom Splitu 203 centimetara. Gotovo 11.000 gledatelja nosilo ju je do pobjede iako je konkurencija, kako se i najavljivalo, bila skromna.
- Srce mi je bilo u petama otkad sam ušla u dvoranu. Osjećala sam se kao da mi je to prvo natjecanje u karijeri. Kao da iza sebe nemam deset godina skakanja - rekla je Blanka Vlašić nakon mitinga.
Kako-tako držala se jedino Svetlana Školina, koja je “dogurala” do 195 cm. Nakon njezinog ispadanja uslijedio je “Blanka show”.
Preskok iz prve na 200 te 203 centimetra, što je novi rekord mitinga, doveli su publiku do delirija. Sve je bilo spremno za napad na svjetski dvoranski rekord. No, nažalost, Blanka ipak nije imala tu visinu. No iz Spaladium arene svejedno je ispraćena ovacijama.
- Bolje sam tehnički skakala na 209 nego na 203 centimetra. No moram još ojačati da postignem tu visinu na ovakvoj podlozi, ali neću očajavati. Bilo je sjajno, ovo je najbolja publika na svijetu! - rekla je Blanka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • crnabitanga 21.02.2010.

    Ma nikad neće oborit svjetski rekord, nema ona to u glavi. Uvijek zakaže kad se treba nešto prelomit, zato nema i neće imat olimpijsko zlato, ni zlatnu ligu.

  • casio 21.02.2010.

    Gledao bi je cijeli dan dok se tako polugola širi na strunjačama. Hvala modnim perverznjacima koji izmišljaju takve sportske dresove.Letvica uopće nije potrtebna. Neka samo skače..

  • Determinator 21.02.2010.

    Ide mi na živce, ali svaka joj čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare