To je to što me zanima!

Blanka Vlašić flasterom je prekrila Nike na dresu

I Blanka Vlašić navijala je za naše rukometaše u splitskoj Spaladium Areni odjevena u "kockasti" dres hrvatske nogometne reprezentacije
Vidi originalni članak

I Blanka Vlašić navijala je za rukometaše u Spaladium Areni odjevena u “kockasti” dres hrvatske nogometne reprezentacije. No najbolja svjetska skakašica u vis imala je na dresu nešto što niti jedan drugi navijač nije - sivu samoljepljivu traku! Estatski i nije posebno dojmljivo, ali Blanka dobro zna što radi.
Naime, dres nogometne reprezentacije, kojega je dobila na poklon uoči ogleda Hrvatske i Nizozemske prošle godine, na desnoj strani ima znak Nikea. Kako najbolja svjetska visačica ima sponzorski ugovor s Adidasom, željela je izbjeći neugodnosti. U svom je naumu uspjela, iako su se mnogi začudili ovom detalju.
Blanki u ugovor s Adidasom piše kako se ne smije pojavljivati u odjeći s vidljivo istaknutim logom nekog drugog proizvođača sportske opreme. Disciplirana Blanka toga se slijepo drži, očito čak i u trenucima opuštanja, kada je na sportskom događanju kao navijačica.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bajko 24.01.2009.

    nije kihnula ali je sigurno prdnula

  • Di1 24.01.2009.

    slažem se s Marin16.

  • SmackThat 24.01.2009.

    De nemojte me j..., pa dres košta 500 kn i adidasov je, od rukometne repke, mislim ono..., jel\' smije preć cestu ispred nikeovog shopa, i jel\' smije nosit donji veš sa pijaca!!??!

Komentiraj...
Vidi sve komentare