To je to što me zanima!

Blanka Vlašić predvodi naše atletičare u Pekingu

Izvršni odbor Hrvatskog atletskog saveza na sjednici održanoj 21. srpnja 2008. godine odredio je putnike na Olimpijske igre u Peking
Vidi originalni članak

S obzirom na to da je rok za ostvarenje normi 23. srpnja 2008. te da se 22. srpnja u Mariboru i Ljubljani održavaju dva natjecanja na kojima će norme pokušati ispuniti Maja Golub, Andrea Ivančević, Martin Marić i Sanja Gavrilović, Izvršni odbor je dao ovlast direktoru saveza da odluči o verifikaciji njihovih rezultata. U slučaju trenera Nikoline Horvat, Igora Čordaša, koji će o trošku kluba putovati u Peking, HAS se obvezao učiniti sve moguće da trener dobije pristup stadionu za trening i natjecanje.
Atletičari: Blanka Vlašić, skok u vis. Ivana Brkljačić, bacanje kladiva. Vanja Perišić, 800m. Nikolina Horvat, 400m prepone. Vera Begić, bacanje diska. Andraš Haklić, bacanje kladiva. Nedžad Mulabegović, bacanje kugle. Jurica Grabušić,110 m prepone.
Vodstvo reprezentacije: Siniša Ergotić, vođa ekipe. Joško Vlašić, trener. Bojan Marinović, trener. Roland Varga, trener. Šime Sučić, trener.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare