To je to što me zanima!

Blanka Vlašić rasplakala emotivnog tatu Joška

S tatom se slažem izvrsno i volim ga više od svega, rekla je Blanka. Te su riječi toliko dirnule tatu Joška da je zaplakao
Vidi originalni članak

S puno emocija Joško Vlašić je proživio zadnju konferenciju za novinare sezone, a u jednom trenutku Blankin emotivni nastup i riječi podrške natjerale su mu i suze na oči.
- Žao mi je što čitam neke stvari u zadnjih nekoliko dana, tako da ovim putem želim poručiti onima koji takve stvari pišu da se s tatom slažem izvrsno i da ga volim više od svega - stala je Blanka u obranu oca i dodala:
- Da tata nije bio uz mene svih ovih godina, sigurno bih bila daleko od stadiona ASK, a kamoli od velikih svjetskih stadiona i natjecanja. Tata je moja ruka vodilja, vrhunski stručnjak, ali i najbolji roditelj na svijetu - rekla je Blanka i pogledala prema ocu. A Joško nije izdržao. Najprije je spustio pogled, pokušavajući skriti suze, a onda se okrenuo i poljubio kćer u obraz. Emocije su ovoga puta bile jače. Brisao je suze dok je slušao kćer, koja je bez razmišljanja upravo završenu sezonu ocijenila pozitivnom.
- Nipošto se ne osjećam gubitnicom, mogu se mirno pogledati u ogledalo. Ispred mene je još puno ciljeva koje mogu i moram doseći. Prihvatila sam ta dva poraza, na Olimpijskim igrama i u Bruxellesu, izvukla iz njih pouke - rekla je Blanka Vlašić i zaključila:
- Stvarno nikad nisam bila sretnija nego danas.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • johannisthal 18.09.2008.

    Ak nebu islo dalje sa skakanjem u vis, a cini mi se da skace sve vise u nisko, neka ide u glumice, ali bojim se da i za to ima premalo talenta. Vjerujem joj da voli svog oca, sve drugo nebi bilo lijepo, ali vrijeme je da odraste i da se osamostali.

  • nogometas05 17.09.2008.

    Koja farsa i jeftina predstava za novinare..

  • K-103 17.09.2008.

    Blanka, hvala ti za svaki skok kojim si nas razveselila i hvala ti za sve buduće skokove kojima češ obradovati i sebe i nas.Ne obadaji puno što če svit reć.Među svitom ima i onih koji uvik prigovaraju, koji su ljubomorni, zavidni i zločesti i koji nakon jednog slabog trenutka, sve dobro do tada ne priznaju, gazu i vriđaju.Skaći za sebe i za veliku većinu koji te pratimo, poštujemo, volimo i skaćemo skupa sa tobom.Guštaj u sportu koji i tebi donosi radost i zadovoljstvo, a koga smeta neka pati. Neka ti dragi Bog da puno sriće, zdravlja i veselja.Primi puno pozdrava iz Kaštela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare