To je to što me zanima!

Blankin debakl u Torinu: Triput rušila već na 196!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svjetska prvakinja i olimpijska doprvakinja u skoku u visu je na EP-u u Torinu otpala iz utrke na za nju neobičnoj visini i ostala bez medalje
Vidi originalni članak

Šok u Torinu! Blanka Vlašić preskočila je samo 192 centimetra na dvoranskom EP-u. Nakon 43 uzastopna natjecanja na kojima je preskočila najmanje dva metra, Blanka se u Torinu zaustavila na za nju izuzetno skromnoj visini. Ponovila se lanjska priča, Splićanka opet nije bila prava na velikom natjecanju. Lani je u cijeloj sezoni imala samo dva poraza, ali ta dva koštala su je olimpijskog zlata i pola milijuna dolara.
- Problem je bio u zaletu, jednostavno je bio prekratak - pokušao je opravdanje pronaći Joško Vlašić. Nije krio razočaranje:
- Naravno da sam razočaran, kao i svi, ali što sad, nije ovo smak svijeta...
Doista, nije smak svijeta, ali je pravi rezultatski debakl. Već dvije godine na ovim se visinama zagrijavala, a sada je 196 bila posljednja visina na koju je Blanka izašla na zaletište. Prekratko zaletište.
- Imala je visinu, pogotovo u drugom pokušaju, ali je nogama rušila letvicu. Prije trećeg skoka je dodatno povećala zalet, ali ni to nije bilo dovoljno - objasnio je Joško.
Olimpijada, finale Zlatne lige i Dvoransko EP čine niz zbog kojega bi se Blanka i njezin tim trebao zamisliti.
- Ma ne mislim da je problem u glavi. Problem je u njenim sposobnostima i načinu kako ih do kraja iskorištava - kaže razočarani Joško Vlašić.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • user_31970 09.03.2009.

    pukla je ko\' kokica!!!! =)

  • Keksolino 09.03.2009.

    Super je ona sportašica, ali kao i rukometaši i nogometaši- kad treba napraviti onaj ključan korak, oni padnu. To je jednostavno hrvatski gubitnički mentalitet.

  • vedran_zgb 09.03.2009.

    problem je u glavi i to je to...to je njen najveci problem i to smo se vec puno puta uvjerili...al nemrem rec da mi je zao sto je ovak ispalo jer ju organski nemrem podnjest makar je nasa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare