To je to što me zanima!

Blatter: SP u Kataru mora biti gotov najkasnije 18. prosinca

Ne smijemo igrati do 23. prosinca. Nikako. Sve mora biti gotovo do 18. prosinca, rekao je predsjednik Fife Sepp Blatter o prvom SP-u koji će se igrati na zimu...
Vidi originalni članak

Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine igrat će se zimi. Čeka se još samo službena potvrda koja bi trebala stići na zasjedanju izvršnog odbora Fife u ožujku. Posebna radna skupština Fife predložila je da se SP u Kataru zbog vremenskih uvjeta odigra zimi. To bi izvršni odbor trebao samo potvrditi. 

- Što god odlučili na sjednici, bit će onih koji neće biti zadovoljni tom odlukom. No moramo voditi računa o dobrobiti svih u tom projektu - rekao je predsjednik azijskog nogometnog saveza (AFC) Salman bin Ebrahim Al-Khalifa.

Svjetsko prvenstvo u Kataru tako će postati povijesno natjecanje. Prvi SP koji će se igrati zimi. Iako su neki pisali kako će finale biti 23. prosinca, dan uoči Badnjaka, predsjednik Fife Sepp Blatter rekao je kako to ne bi smjelo biti tako.

- Ne smijemo igrati do 23. prosinca. Nikako. Sve mora biti gotovo do 18. prosinca. Što se tiče klubova, imaju gotovo sedam godina da prilagode raspored - rekao je Blatter po dolasku na sastanak upravnog odbora Fife u Belfastu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • tomicalomica 01.03.2015.

    Do SP u Kataru ovaj Blatter ce piti aperitive kroz infuziju ...a ova mala na slici ce narasti za najmanje 2 broja !

  • cassini 28.02.2015.

    al ovaj blatter laprda...dobio pinku od njih i sad nema predaje...mogli su lijepo odhebat Olimpijadu i igrat kad je zimska stanka...nek se olimpijada pomakne za neparnu godinu....

  • mrdjolei 28.02.2015.

    Pa izgleda da u godinama u kojima je presjednik FIFE je lijepo gladit muda po hotelima po dohi

Komentiraj...
Vidi sve komentare