To je to što me zanima!

Blaž Mahkovic zabio jedan od najnevjerojatnijih koševa ikad

Bila je posljednja sekunda napada Olimpije, Mahkovic je primio loptu iza koša i bez gledanja je šutnuo u zrak, a ona zahvaljujući nevjerojatnoj paraboli pala ravno u koš
Vidi originalni članak

Gledatelji utakmice između košarkaša Olimpije i Partizana u Ljubljani svjedočili su jednom od najnevjerojatnijih koševa u povijesti ABA lige, a vjerojatno i šire. Blaž Mahkovic zapisao si je ime u povijesnim knjigama fantastično pogođenim košem u zadnjoj sekudi napada.

Gregor Hrovat šutirao je tricu koja je samo okrznula mrežicu ispod koša, a Mahkovic je napravio piruetu na crti i očajnički bacio loptu u zrak. Ona je nevjerojatnom parabolom zaobišla semafor i sa stražnje strane table ušla ravno u obruč.

Tribine Arene Stožice bile su na nogama, a prava je šteta što redatelj prijenosa nije ovu akciju ponudio iz još ponekog kuta.

Ljubljančani su na kraju pobijedili Partizan 87-58, a Mahkovic je na kraju imao 19 poena. Ovaj će mu sigurno biti najdraži u životu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Prva Proleterska 21.10.2014.

    Kako ikada kad ga je danas opet ponovio pogledajte : http://www.dnevnik.si/sport/kosarka/mahkovicu-uspelo-ponoviti-neverjeten-kos-s-tekme-proti-partizanu-video

  • Prva Proleterska 20.10.2014.

    Da mi je znat zašto je DARIO @ bio ispoštovan? Da mi je znat koju hlupost je napisao na ovaj srećni događaj u sportu .

  • strmi007 20.10.2014.

    Kakva sreća,odma loto uplatiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare