To je to što me zanima!

Blokada za pamćenje: Internet 'poludio' za Darijem Šarićem

Nije novi košarkaš Philadelphije briljirao kada je šut u pitanju, ali je zadavao probleme Španjolskoj sjajnim proigravanjima i asistencijama. I onda se dogodio vrhunac večeri - blokada Gasolu
Vidi originalni članak

Hrvatska košarkaška vrsta pobijedila je prvaka Europe Španjolsku na otvaranju Olimpijskih igara u Riju i tako ostvarila jednu od najvećih pobjeda u svojoj povijesti. Pobjeda je još veća kada se u obzir uzme činjenica da je Španjolska druga reprezentacija svijeta, odmah iza Amerike, dok Hrvatska zauzima 12. mjesto na službenoj Fibinoj ljestivici.

Sjajnu utakmicu odigrali su kapetan Roko Ukić, Bojan Bogdanović, koji nas je predvodio s 23 poena, Kruno Simon s presudnim poenima kada je bilo najpotrebnije, ali i Dario Šarić. Nije novi košarkaš Philadelphije briljirao kada je šut u pitanju, ali je zadavao probleme Španjolskoj sjajnim proigravanjima i asistencijama. I onda se dogodio vrhunac večeri - Šarić je stisnuo takvu blokadu velikom Pauu Gasolu i Hrvatska je pobijedila europskog prvaka.

Evo kako su neki od naših košarkaša reagirali na pobjedu.

Sve je oduševila Šarićeva blokada, a internet je preplavljen fotografijama i videima sjajne blokade hrvatskog košarkaša, koji je nedavno potpisao ugovor s NBA momčadi Philadelphia 76ers. Upravo su 76ersi među prvima objavili Šarićevu blokadu.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 08.08.2016.

    kakav kralj,jbt,tako bananirat jednog gasola,nije to bilo tko,to je pau gasol,bravo dario

  • Sir Alan B'Stard 08.08.2016.

    darijo šarić aka banana-man. :)))

  • senzitivna artičoka 08.08.2016.

    samo bez euforije samo ne to

Komentiraj...
Vidi sve komentare