To je to što me zanima!

Boatenga osudili za napad na djevojku: Mora platiti 1,8 mil. €

Njemačka nogometna zvijezda proglašena je krivim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda svojoj bivšoj partnerici tijekom odmora na Karibima gdje su boravili s dvije kćerkice
Vidi originalni članak

Njemački reprezentativac Jerome Boateng (33) pojavio se na sudu u Münchenu kako bi osporio optužbe da je napao svoju djevojku 2018. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Manuel Neuer

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sherin Senler optužila ga je za fizički napad koji se dogodio tijekom odmora s njihove dvije kćerkice. 

Tužitelji su rekli da je Boateng u srpnju 2018. godine na Karibima bacio svjetiljku i malu rashladnu kutiju na bivšu partnericu koja je izjavila kako ju je udario, čupao za kosu i vrijeđao. Također je rekla da ju je u jednom trenutku tako jako udario da je izgubila dah. 

S druge strane, Boateng je tijekom svjedočenja sve osporio i opisao drugačiju verziju događaja. Rekao je da su se posvađali te da ga je udarila i ozlijedila mu usnicu nakon čega ju je pokušao odgurnuti, a Sherin je pala. 

Konačnom presudom dosuđeno je da mora platiti kaznu od 1,8 milijuna eura, a mogao je dobiti i do pet godina zatvora. 

Boateng je jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti, a tijekom deset godina u Bayernu odigrao je 363 utakmice te je osvojio 22 trofeja uključujući dva puta Ligu prvaka i devet prvenstava i pet kupova. U dresu njemačke reprezentacije odigrao je 76 utakmica te je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje SP-a 2014. godine u Brazilu. Nakon dugih 10 godina u Bayernu, njemački stoper otišao je u francuski Lyon s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 09.09.2021.

    Smrtnici u čuzu a povlasteni nek plati kintu i free je. Nema jednakosti na ovom svijetu nema morala to su sve samo lazne fore za naivne. Tako je bilo kroz povijest i tako ce uvijek biti.

  • Backup 09.09.2021.

    Tko su ove osobe na slici? Zašto im se ne smiju vidjeti lica?

  • MateCro 09.09.2021.

    Bome dobila lovu a prstom nije makla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare