To je to što me zanima!

Maldini slaže obranu, a Boban dovodi vrhunskog playmakera

Zvone Boban bi, kao tehnički direktor, trebao biti nadređen drugoj dvojici Milanovih legendi: sportskom direktoru Paolu Maldiniju i klupskom ambasadoru Francu Baresiju
Vidi originalni članak

Zvonimir Boban još je u Fifi, ali već radi s Paolom Maldinijem na momčadi za slijedeću sezonu, sigurni su u Gazzetti dello Sport.

Na današnjoj naslovnici 'Rosea' tvrdi kako zna koji je Zvonin plan: 'Boban dovodi vrhunskog play-makera, Maldini obnavlja obranu i Milan ide u novi uzlet' piše najtiražniji talijanski sportski list.

Paolo Maldini je nakon kraćeg razmišljanja pristao na ulogu sportskog direktora u posrnulom nogometnom divu iz Lombardije, još jedna crveno-crna legenda, Franco Baresi, prihvatio se protokolarne fukncije klupskog ambasadora, a Boban bi zapravo trebao biti najviše u toj hijerahiji - sjesti u fotelju tehničkog direktora.

Talijanski medjiji Zvonin prelazak iz Fife u Milan već danima drže kao gotovu stvar i lansiraju je kao udarnu vijest, ali sam Boban javno o tome još nije rekao ama baš niti jedno jedino slovo!

Milan već godinama posluje s gubitkom, prijetilo mu je i izbacivanje iz Europske lige zbog narušavanja Uefino financijskog fair-playa, ali su nakon odlika Sportskog arbitražnog suda u Lausannei dobili vremena do ljeta 2021. da dovedu svoje financije u red.

Gotovo 100%-ni vlasnik kluba je američki investicijski fond Elliott Management Corporation u čije ime Milan vodi britanski Grk Ivan Gazidis, a formalni klupski predsjednik je talijanski biznismen Paolo Scaroni.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Gademz_1 11.06.2019.

    Svaka čast Zvoni, ovako sta od karijere nakon nogometa nece napraviti niti jedan nas igrač vise.

  • Stiv_Maden 11.06.2019.

    Nije lud da ide u raspali Milan, bolje neka se Zvone drzi FIFA, jedan je od najvaznijih ljudi tamo, tko zna mozda u blizoj buducnosti postane i predsjednik...

  • crowal 11.06.2019.

    Gazzetta piše nebuloze,Zorro će od drugog čovjeka FIFE u Milan,to je isto kao i vijest da će Mamić biti izručen u HR

Komentiraj...
Vidi sve komentare