To je to što me zanima!

Boban kritičarima: Pa nekim je igračima dosta i 1-2 treninga...

Nogometaši Milana u talijansko su prvenstvo krenuli porazom u gostima kod Udinesea Igora Tudora (1-0), a nakon toga su dobili Bresciu i Veronu sa po 1-0. Zvonimir Boban rekao je da su se nadali nečemu više
Vidi originalni članak

Imali smo ludi prijelazni rok, sa tisućama agenata koji su nam željeli objasniti kako se igra nogomet. Uzeli smo šest bodova u tri kola, nadali smo se nečem više, ali ovo je novi početak. Vjerujte u proces, rekao je Zvonimir Boban o početku sezone Milana.

Milan je u prve tri utakmice pobijedio Bresciu i Hellas Veronu sa po 1-0, dok su na otvaranju izgubili od Tudorovog Udinesea isto 1-0. Slijedi im 'Derbi della Madonnina' za vikend protiv Intera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Od tisuću stvari, shvatio sam koliko Donnarumma znači za svlačionicu. Ima toliko strasti, toliko 'milanizma' u sebi, iako je jako mlad. Ima mnogo utjecaja na druge. Inter se popravio s vremenom, ali mislim da će to biti otvorena utakmica, šanse su 50-50 - prokomentirao je Boban. 

Derbi utakmice uvijek su posebne, pogotovo za vječite rivale poput Milana i Intera. U zadnjih pet međusobnih ligaških susreta, Inter je slavio tri puta (2-3, 1-0, 3-2) uz dva remija (2-2, 0-0). Milan je zadnji put pobijedio Inter 2016. kad su u Serie A s 3--0 nadigrali Inter, a tad su golove zabijali Alex, Bacca i Niang.

- Prije derbija morate držati emocije pod kontrolom. Znam da su one posebno izražene pred derbi, ali neki put platite cijenu toga. Treba vremena za kombinirati nove igrače, iako se dobri igrači vrlo brzo prokuže. Nekad su dovoljni jedan, dva treninga. Inter je prava 3-5-2 momčad i to je lakše igrati nego sistem sa četiri obrambena igrača - zaključio je Boban.

'Derby della Madonnina' između Milana i Intera na rasporedu je u subotu, 21. rujna, s početkom u 20 sati i 45 minuta na San Siru.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mladen_Podnar 17.09.2019.

    Inter je veliki favorit. No to je gradski derbi i bez obzira na stanje na tablici ne zna se tko će dobiti, a i neriješeno nije nemoguće.

  • gigi_dasha 17.09.2019.

    Idem na utakmicu s Milanistima, ali nemam puno optimizma - kako za derbi kako ni za cijelu sezonu ... :(

  • 17.09.2019.

    Ono kada kreneš u proces vraćanja kluba na staze slave, pa dovedeš Rebića?! Neprocjenjivo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare