To je to što me zanima!

Boban: Milan je doveo sedam igrača, ali nema svjetsku klasu

Nogomet se mora promijeniti, moramo njegovati prave vrijednosti. Puno je tu prevara, nije lako sve to preokrenuti. Moramo prionuti na posao i promijeniti stvari, jer inače će nogomet biti uništen, kaže Zvone Boban
Vidi originalni članak

Na San Siru je teško igrati ako ste samo prosječan igrač. Vidjet ćemo kako će to izgledati ove sezone, kaže legenda Milana Zvonimir Boban pa dodaje o prijelaznom roku u kojem Milan dominira ovoga puta:

- Milan je doveo sedam igrača, no nijedan nije svjetska klasa. Sve su to prosječni igrači. Nijedan od njih nije dokazan.

Komentirao je Boban i situaciju oko Gianluigija Donnarumme koji je glavna tema posljednjih tjedana zbog trakavice oko novog ugovora.

- Žao mi je Donnarumme. Puno puta djeca su premlada da bi stvarno razumjela stvari. Nije u Donnarummi greška, ali je u onima koji ga okružuju. Oni ga moraju naučiti pravim vrijednostima. Nadam se da ovo neće utjecati na njegovu karijeru, jer ima potencijal postati jedan od najvećih.

Boban se osvrnuo i na potencijalno uvođenje salary capa u nogomet.

- Nogomet se mora promijeniti, moramo njegovati prave vrijednosti. Puno je tu prevara, nije lako sve to preokrenuti. Moramo prionuti na posao i promijeniti stvari, jer inače će nogomet biti uništen

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mestar 07.07.2017.

    To svatko normalan zna ne da ce bit unisten nego da je vez sam seb unistio ne samo nogomet nego svi sportovi sto su dozvolili da im mesetari dikiraju trziste i prodaju igraca. Tesko ce to sad bit zaustavit i redit. Zato je propala liga i klubovi u najbogatijoj i najstrogijim zakonima stara NASL gdje su igrale najvece svijetske zvijezde tog vremena, svi stadioni puni NY Cosmos preko 70 tisuca prosjek po utakmici sto imaju samo mozda Barcelina i jos dva tri kluba na svijetu. Zato sad su uzeli model iz njihovih drugih uspjesnih liga i nema sanse da klub prekrsi zakon jer su sankcije velike.Kad vidim kakove levate kupuju za tolike milijone to je dovoljno vidit da tu nesto smrdi.

  • Stručni komentator 07.07.2017.

    Boban je apsolutno u pravu, svi navijaci upali u neku euforiju kao da su kupili Modrica, Mbappea i sl. Jedino i to upitno pojacanje je Calhanoglu ali to mora itekako pokazati. Nema ova ekipa sto traziti u LP.

  • Joker123 07.07.2017.

    Ma slozili su super ekipu mozda jos jedno pojacanje i bit ce jos jedna zanimljiva sezona u Serie A

Komentiraj...
Vidi sve komentare