To je to što me zanima!

Boban: Rakitić je dobar igrač, ali Luka je više po mom ukusu

"Milan je izgubio svoju bit. Dopustili su da financijska situacija izmakne kontroli i u sjenu su pali svi naslovi koje smo osvajali. Berlusconi je napravio fatalnu pogrešku."
Vidi originalni članak

Luka Modrić jučer je proglašen najboljim hrvatskim igračem u sezoni koja je na izmaku, a nagradu mu je uručio Zvonimir Boban.

Legendarni kapetan hrvatske reprezentacije dao je intervju za As u kojem je naglasio smatra da je Luka bolji od Ivana Rakitića pred kojim je finale Lige prvaka.

- Ivan je jako dobar, no Modrić je više po mom ukusu - rekao je Boban pa se osvrnuo na finale između Barcelone i Juventusa:

- Mnogi misle da je Barcelona favorit, ali je se ne slažem. Juventus je u polufinalu izbacio Real stoga se u finalu može svašta dogoditi.

Podsjeća li ga to na atmosferu finale između Barcelone i Milana 1994. godine u Ateni?

- Ne. Mislim da je tada Milan bio superiorniji u odnosu na Barcelonu. Pobijedili smo ih 4-0, a moglo je biti i 15-0. Barcelona je igrala odličan nogomet, ali nije mogla parirati našem tempu. Cruijff tada uopće nije znao psihički momčad pripremiti za finale.

Lionel Messi?

- Ibrahimović i Arda Turan su rekli da je on s drugog planeta. Tome nemam što dodati.

U vezi obiju momčadi su dva veterana - Xavi i Pirlo.

- Pirlo je nakon Zidanea najbolji veznjak na svijetu u posljednjih desetak godina. Spektakularan je igrač. Xavi na senzacionalan način kontrolira igru, ali za mene je Pirlo bolji.

Osvrnuo se i na svoj Milan koji je danas daleko od slavnih dana.

- Sramota. Taj klub je izgubio svoju bit. Dopustili su da financijska situacija izmakne kontroli i u sjenu su pali svi naslovi koje smo osvajali. Silvio Berlusconi je napravio fatalnu pogrešku.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • noobcamper 05.06.2015.

    Modrić-klasa. Rakitic- jako dobar igrač ali razina ispod

  • noobcamper 05.06.2015.

    Rakitic je jedan od meni najdražih igrača, ali Modriću ni do koljena kvalitetom. Svatko tko ih je gledao uživo par puta zna da je Modrić za njega drugi svijet. To potvrđuje i Transfermarkt koji Modrića cijeni skoro dvostruko više iako je stariji. A to da Modrić ne daje dovoljno za Hrvatsku, to može reći samo netko tko nema pojma. Modrićev posao nije da prijeđe 5 igrača i zabije.

  • TzipiRipi 05.06.2015.

    Rakitić je ove sezone izabran u prvih 11 Primere, u ligi u kojoj igra i Luka. C. Bravo, Marcelo, Pique, Godin, Alba, James, Kroos, Rakitić, CR, Neymar i Messi. Svakako nije pravo zašto je i ove godine Modrić dobio nogometnog Oskara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare