To je to što me zanima!

Boban: Svaka pohvala Interu, a pogotovo Stramaccioniju...

"Moram priznati da sam na početku sezone bio jedan od onih skeptika kada je Inter u pitanju. Bio sam skeptičan i poslije uvodnih kola, ali sada mijenjam mišljenje"
Vidi originalni članak

Mišljenje nekadašnje hrvatske nogometne zvijezde Zvonimira Bobana se u Italiji itekako cijeni, pa je tako stručni komentator tamošnjeg Sky Sporta komentirao i derbi tijekom vikenda između Juventusa i Intera...

S 3-1 je milanska momčad slavila usred Torina, te je time prekinula strašni niz Juventusa od 49 utakmica u Seriji A bez poraza. Isto tako, smanjio je time Inter prednost Juventusa na vrhu ljestvice, pa tako sada aktualni talijanski prvak ima samo jedan bod plusa.

- Moram priznati da sam na početku sezone bio jedan od onih skeptika kada je Inter u pitanju. Bio sam skeptičan i poslije nekoliko uvodnih kola, ali sada trebam promijeniti mišljenje. Već prije ovog derbija kod Juventusa pokazao je Inter mnogo pozitivnih strana, ali u Torinu su bili igrači Intera fantastični. I pogotovo trebam pohvaliti trenera Stramaccionija. Sve taktičke manevre koje je napravio su bili za svaku pohvalu - rekao je Boban i još posebno pohvalio jednog igrača Intera:

- Palacio, bio je fantastičan.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Jader_1 05.11.2012.

    Svakako je cijenjen pogotovo nakon sto je Pirlu javno sugerirao da se umirovi od igranja u reprezentaciji, nakon cega se talijanima dizala kosa na glavi od te izjave jer je on jos uvjek nosioc njihove igre. Jos prije neki dan je razapinjao Stramaccionija a sad ga hvali. Najlakse je biti general poslje bitke.

  • mariokempes 05.11.2012.

    ma osvojit ćemo skudeto.najbolji smo u italiji.FORZA INTER!!!!!!!

  • lukamodricrealmadrid 05.11.2012.

    sto jest jest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare