To je to što me zanima!

'Bočkaj se nije namjerno zabio u izlog i razlog nije čokoladica'

Nogometaš Osijeka Petar Bočkaj se 2. ožujka u alkoholiziranom stanju zabio autom u izlog benzinske postaje. NK Osijek ga je nakon toga na izvanrednoj telefonskoj sjednici suspendirao
Vidi originalni članak

Petar Bočkaj i dalje je suspendiran i ne trenira u NK Osijeku nakon incidenta kad se pijan zabio u izlog benzinske postaje. 

Više smo puta pokušali kontaktirati Bočkaja, ali nije se javljao.

Podsjećamo, Bočkaj je 2. ožujka u Osijeku u alkoholiziranom stanju izazvao prometnu nesreću zabivši se automobilom u izlog benzinske postaje. NK Osijek je odmah sazvao izvanrednu telefonsku sjednicu nakon koje je Bočkaja suspendirao. 

U 24sata stigao je zahtjev njegovog odvjetnika Vedrana Pajića za ispravkom članka:

'Neistini su navodi iz članka objavljenog dana 2. ožujka 2019. godine 'Bio na koncertu Saše Matića, u izlog se zabio zbog čokoladice', da bi gospodin Petar Bočkaj namjerno izazvao prometnu nesreću zabivši se u benzinsku postaju i sjeo u vidljivo oštećeni Mercedes i pobjegao s mjesta nesreće. Također je neistinito da bi isti to učinio jer nije mogao dočekati smjenu djelatnika da mu prodaju čokoladicu', navodi Vedran Pajić, odvjetnik Petra Bočkaja.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • LOLNeki 04.04.2019.

    Da nije se namjerno zabio već zato jer je bio pijan, znači još možda i gore od toga, a to dali je razlog čokoladica ili čips je nebitno.

  • mica trftaljka 04.04.2019.

    Ajde sto je bilo bilo mali je odlican igrač ima klubova koji Ce ga uzet ako nece osijek ima klubova koji Ce ga uzet i treba mu dati drugu sansu mladost ludost

  • Julius_Cezar_ 04.04.2019.

    zasto tvoj klijent kad glumi frajera/mangupa ne ostane frajer/mangup do kraja kad je to izjavio , nego se sad izvlaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare